BASH nastavlja rasti

Novi restorani i prilike za zapošljavanje

Gospodarstvo / Tvrtke | 07. 08. 2023. u 12:06 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

BASH, prvi domaći brend restorana brze usluge koji je osvojio ljubav Sarajlija, a svojom izvrsnošću privlači i posjetitelje iz cijele Bosne i Hercegovine, kao i turiste, uskoro otvara vrata novih prilika. U okviru svoje strategije ekspanzije, BASH najavljuje otvaranje još dva restorana u Sarajevu tijekom ove godine. Ali to nije sve – s otvaranjem novih objekata dolazi i prilika za zapošljavanje novih članova BASH tima.

Trenutno su otvorene pozicije za sve one koji vole raditi u dinamičnom okruženju, cijene timski rad i žele biti dio uspješnog tima. Ovaj poziv vrijedi za sve, bez obzira na prethodno iskustvo – studente, osobe bez iskustva i sve koji imaju želju za napredovanjem.

Posebno naglašavamo da BASH pruža mogućnosti za edukaciju unutar restorana, uz potpunu posvećenost timu i mogućnost rasta i napredovanja.

  / Foto: PR Bash

Leila Šeta, iz marketing tima BASH-a, ističe: „BASH je više od restorana - to je mjesto gdje svaki zaposlenik ima priliku da doprinese razvoju i postane dio priče koja kombinira tradiciju, inovaciju i strast. Svi naši zaposlenici imaju mogućnost dodatne stimulacije na mjesečnom nivou, što je naš način da izrazimo zahvalnost za njihov rad i trud.“

Ovo je sjajna prilika za sve da postanu dio uspješnog tima i da se pridruže jedinstvenom konceptu koji je postao ne samo simbol ukusne hrane, već i centar društvenog života i okupljanja. Bilo da ste ljubitelj klasičnog Cheeseburgera, Sweet Chili Chickena ili nečeg trećeg, BASH je destinacija koju jednostavno ne smijete zaobići.

BASH nije samo restoran koji služi obroke, već pravo odredište koje svojim gostima pruža nezaboravno iskustvo, kombinirajući strast prema hrani s vrhunskim kvalitetom i izvanrednom uslugom.

Svi koji žele postati dio ove brzorastuće porodice, prijave se mogu poslati putem web sajta: https://www.BASH.ba/Karijera/ ili direktno slanjem e-maila na karijera@ BASH.ba. Više informacija o lancu restorana BASH i njihovoj ponudi nalazi se na https://www.BASH.ba/ te na BASH Instagram profilu BASH_bih .

Kopirati
Drag cursor here to close