Za sve što dolazi

NLB Banka među najpoželjnijim poslodavcima u financijskom sektoru u 2021. godini

NLB Banka je drugi najpoželjniji poslodavac u financijskom sektoru već četvrti put zaredom.
Gospodarstvo / Tvrtke | 28. 01. 2022. u 19:30 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema izboru bh. javnosti, NLB Banka je proglašena za drugog najpoželjnijeg poslodavca u financijskom sektoru u 2021. godini i još jednom se dokazala kao atraktivno radno mjesto za osobe koji svoju budućnost traže u ovoj oblasti.

NLB Banka je drugi najpoželjniji poslodavac u financijskom sektoru već četvrti put zaredom. U Banci se posebna pažnja pridaje tome da se zaposlenici osjećaju prihvaćeno i budu produktivni uz uzajamno poštovanje sa drugim kolegicama i kolegama. Fokus je na dobrobiti zaposlenika, što doprinosi dobrobiti kolektiva, a samim tim i klijenata s kojima se na dnevnoj osnovi nastoje uspostaviti što bolja komunikacija i usluge.

Važan dio misije NLB Banke je unaprjeđenje kvaliteta života u regionu kojem posluje, poboljšanje zajednice i promoviranje vrijednosti koje u prvi plan stavljaju ljude, razvoj ljudskih potencijala i prosperiteta, kontinuirano učenje i povjerenje, ujedno stvarajući i preduvjete za uspješne priče na ovim prostorima.

Cilj projekta „Najpoželjniji poslodavac“ u organizaciji kompanije Kolektiv MojPosao.ba je otkriti percepciju građana o kompanijama u Bosni i Hercegovini kao poslodavcima, te nagraditi zaslužene organizacije. U 2021. godini je došlo do povećanja potražnje za novim radnicima, što je direktna posljedica gubit-ka radnih mjesta koja se desila 2020. godine uslijed pandemije koronavirusa.

Presudni razlog za izbor najpoželjnijeg poslodavca je odnos prema zaposlenicima, ali su uključeni i drugi kriteriji kao što su: pozitivno radno okruženje, sigurnost zadržavanja posla, visoki kvalitet proizvoda i usluga i mogućnost povećanja plate.

NLB Banka. Za sve što dolazi.

Kopirati
Drag cursor here to close