Nagradni natječaj do 15.06.2022.

Mepas Mall Urbana avantura

Do 15. 06. ne propustite obaviti kupovinu u Mepas Mallu u minimalnom iznosu od 20 KM. Osobne podatke i broj računa upišite u aplikaciju i osvojite vrhunske nagrade.
Gospodarstvo / Tvrtke | 08. 06. 2022. u 14:53 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

e-Mobilnost je pravi gradski hit! Ovog ljeta postanite pravi urbani avanturist i osvojite atraktivne mobilne gadgete uz nagradni natječaj Mepas Mall Urbana avantura.

Najsretniji od vas imaju priliku osvojiti moćne MS ENERGY eBike m10 i eRomobil e21. Neka glavni motiv bude zabavnija svakodnevica i možda baš vi osvojite idealnog gradskog suputnika!

eRomobili grade nove potrebe i navike, totalni su hit i super izgledaju na gradskim ulicama. eRomobil e21 je ekonomičan, lagan za upotrebu, a dugotrajna baterija pobrinut će se da svaki kilometar bude čisti užitak!

Sve ljubitelje vrhunskih bicikla oduševit će eBike m10, koji je prilagođen urbanim vožnjama, dizajniran da pruži udobnost sa snažnim motorom i baterijom dometa do 100 km.

Do 15. 06. ne propustite obaviti kupovinu u Mepas Mallu u minimalnom iznosu od 20 KM. Osobne podatke i broj računa upišite u aplikaciju i osvojite vrhunske nagrade. Kupujte u vašim omiljenim radnjama i povećajte svoje šanse za dobitak.

Nagradni natječaj Mepas Mall Urbana avantura podržali su: MS ENERGY i Techno Shop.

Pridruži nam se u nezaboravnoj urbanoj avanturi i osjeti slobodu kretanja!


Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close