Četvrtak i petak, 09. i 10.02.2023.

Mepas Mall Drama Dani

U potrazi za super poklonom svratite u Mepas Mall u četvrtak 09.02. i petak 10.02. jer vas očekuju sjajne Drama Dan pogodnosti.
Gospodarstvo / Tvrtke | 07. 02. 2023. u 11:36 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovaj mjesec uživamo u dva dana najdražeg Drama Dana! U Mepas Mallu slavimo ljubav i pripremamo vam dva dana vrhunskog Drama Dan shoppinga! Stigao je najkraći i najslađi mjesec tijekom kojeg posebnu pažnju želimo posvetiti bliskim osobama. Proslavimo zajedno mjesec ljubavi i uživajmo u slatkim iznenađenja i super shoppingu!

U potrazi za super poklonom svratite u Mepas Mall u četvrtak 09.02. i petak 10.02. jer vas očekuju sjajne Drama Dan pogodnosti. Pronađite neodoljive komade iz novih kolekcija, kao i one sa sezonskih sniženja po još nižim cijenama.

Posjetite novootvorenu Morellato radnju u prizemlju i preuređenu dm radnju na 2.katu centra, iskoristite super pogodnosti i odaberite poseban dar za svoje najdraže, ali ne zaboravite pronaći nešto sebi za ljubav.

Ugrabite željene komade odjeće, posebne cipele, savršen parfem ili neki drugi poklon iz izloga omiljenih trgovina. Dame će htjeti zablistati u zanosnim odjevnim kombinacijama, a muškarci istaknuti svoj profinjen ili sportski stil.

Za vas smo pripremili mnoštvo pogodnosti za Drama Dane koje možete pogledati ovdje.

Uživajte u shoppingu, otkrijte mjesta za fotografiranje i proslavimo zajedno mjesec ljubavi u Mepas Mallu.

Vidimo se u četvrtak i petak!

Kopirati
Drag cursor here to close