UniCredit Bank

Jednostavna kupovina na rate bez naknada i kamata

Energetski efikasni materijali i uređaji uz plaćanje na rate s VISA karticama UniCredit Bank i 15-20% gotovinskog povrata
Gospodarstvo / Tvrtke | 22. 04. 2022. u 15:40 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Način na koji trošimo energiju ima direktan i indirektan utjecaj na našu okolinu i klimatske promjene, tako da svaki naš izbor da koristimo energetski efikasne materijale i uređaje pravi dugoročnu uštedu novca i energije, ali i dodatnu korist za okruženje u kojem živimo. Proljeće je pravo vrijeme za razmišljanje o projektima energetske efikasnosti i načinima na koje možemo učiniti naše domove ekonomičnijim uz brigu o našem okolišu.

UniCredit Bank kroz projekt GEFF već dugi niz godina promovira i podržava projekte energetske efikasnosti. Ugradite nove prozore, utoplite fasadu, instalirajte peć ili kotao na biomasu, bojlere na plin i ostvarite poticajni bonus – jednokratni iznos bespovratnih sredstava na vaš račun. Za pogodnost mogu aplicirati svi klijenti koji odaberu energetski efikasne kredite ili korisnici UniCredit Visa kreditnih kartica koji to mogu obaviti još jednostavnije, plaćanjem karticom na rate uz ispunjavanje potrebnih uvjeta za ostvarivanje bespovratnog keš bonusa.
Keš bonus moguće je ostvariti u visini od 15% ako se radi o implementaciji jedne energetski efikasne kategorije u pojedinačnom stambenom objektu, te u visini od 20% za implementaciju dvije različite kategorije prihvatljivosti.

Uz sve to štedite energiju i novac, smanjujete emisiju štetnih plinova, te povećavate vrijednost nekretnine.

Kupovina na rate bez naknada i kamata energetski efikasnih proizvoda zaista je odlična investicija koja vraća novac i donosi gotovinski bonus na račun korisnika, te dugoročno čini dom ugodnijim i ekonomičnijim. Sve detalje za ostvarivanje keš bonusa, te spisak partnera trgovaca kod kojih možete ostvariti pogodnosti pronađite na www.unicredit.ba.

UniCredit Bank podržava projekte energetske efikasnosti s krajnjim ciljem da se utječe na smanjenje gubitaka energije i poboljšanje energetske efikasnosti kroz izgradnju i modernizaciju stambenih objekata, stanova i zgrada.

Kopirati
Drag cursor here to close