Održan eCommerce Day 2023

Inovacije, trendovi i budućnost digitalne trgovine u BiH

Gospodarstvo / Tvrtke | 13. 10. 2023. u 09:42 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

eCommerce Day, najprestižniji događaj posvećen e-trgovini u Bosni i Hercegovini, uspješno je održan kao sastavni dio tradicionalnog Sarajevo Marketing Summita. S centralnom temom "eCommerce Mastery", ovaj dan bio je usmjeren na razumijevanje trendova i praksi u svijetu online tržišta.

eCommerce asocijacija u BiH pažljivo je kreirala sadržaj događaja kako bi se istaknula važnost e-trgovine, segmenta koji rapidno raste u poslovnom svijetu. Sudionicima je pružena prilika da kroz različite panele, diskusije i prezentacije steknu uvide o ključnim strategijama, najnovijim inovacijama i izazovima koji oblikuju suvremeni pejzaž e-trgovine.

Otvarajući konferenciju, predsjednik eCommerce asocijacije u BiH, Orhan Gazibegović, istakao je: „U eri digitalne revolucije, e-trgovina nas je postavila pred nove izazove ali i otvorila vrata neograničenim mogućnostima. Pozivam sve kompanije da se pridruže našoj zajednici i da zajedno gradimo bolji ekosistem za e-trgovinu u BiH.“

  / Foto: Pr/ eCommerce asocijacija u BiH

Tijekom događaja, sudionici su se uronili u dinamičan svijet e-trgovine. Fokus je bio na naprednim strategijama brendiranja koje koriste suvremene tehnologije i analitiku, ciljajući na izgradnju snažnih veza s potrošačima u digitalnoj eri. Stručnjaci i praktičari iz oblasti e-trgovine pružili su dragocjene uvide kroz konkretne primjere i studije slučaja, osvjetljavajući inovativne pristupe koji mijenjaju tržišne dinamike.

U sklopu konferencije, predstavljena je platforma www.ecommerce4all.eu kao važan resurs koji pruža vrijedne informacije i alate za unapređenje e-trgovine u regiji. Platforma je osmišljena kako bi olakšala online poslovanje, omogućila bolje razumijevanje eCommerce tržišta i pružila podršku brendovima i kompanijama u njihovom rastu. Ova platforma je potpuno besplatna.

Kroz sveobuhvatne inicijative poput ovog okupljanja lidera, inovatora i entuzijasta iz svijeta e-trgovine, eCommerce asocijacija u BiH nije samo potvrdila svoju ulogu središnje figure u razvoju digitalne trgovine, već je i ponovno istakla svoju nepokolebljivu posvećenost unapređenju sektora.

Ova asocijacija ne služi samo kao most između inovacija i primjene, već i kontinuirano pruža podršku, obrazovanje i mogućnosti za povezivanje svim akterima industrije, s ciljem kolektivnog odgovora na izazove koje donosi digitalno doba.

Za više informacija o događaju i aktivnostima eCommerce asocijacije u BiH posjetite www.e-comm.ba .

Kopirati
Drag cursor here to close