Elica nape

Gala Home promocija u centru Mepas Mall

Tvrtka Gala Home održala je jučer promociju Elica napa i novog izložbenog salona u shopping centru Mepas Mall.
Gospodarstvo / Tvrtke | 16. 12. 2022. u 14:55 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ekskluzivni Elica model 2u1 napa i ploča za kuhanje NikolaTesla One bio je glavni fokus promocije. Da ova napa nije samo običan sakupljač pare i mirisa, uvjerili su se brojni zainteresirani posjetitelji uz prezentaciju Gala Home osoblja.

Uz NikolaTesla One, kao 2u1 model, dostupni su i ostali modeli, koje možete pogledati na Gala Home WEB Shop linku

Pored Elica NikolaTesla ekskluzivnih modela 2u1 napa i ploča za kuhanje, talijanski proizvođač Elica pruža raznovrsni izbor i cjenovni rang zidnih, izvlačnih, stolnih, visećih napa.

Nape su dostupne u novootvorenom Gala Home Showroom-u te u Techno shop poslovnici u centru Mepas Mall.

Food performance uz slasne zalogajčiće pripremio je popularni kuhar Harry Cooper iz Sarajeva, na zadovoljstvo mnogih posjetitelja.

Galeriju fotografija s jučerašnje promocije možete pogledati u nastavku, a više o Gala Home ponudi pogledajte na stranici Gala Home.

Gala Home je firma iz Mostara koja pruža ponudu proizvoda i usluga za izradu interijera po mjeri. Nude proizvode renomiranih svjetskih brendova: pločasti materijali Egger, Fundermax, Rehau, Decospan, parketi Parky, bijela tehnika i aparati Amica, Elica, Smeg, sudoperi i slavine Elleci i Blanco, TV i audio uređaji, slušalice i zvučnici Bang&Olufsen, Loewe, dizajnerski namještaj Artisan.

Gala Home,
Ortiješ, 88 000 Mostar www.galagroup.ba
Instagram: https://www.instagram.com/galahomebih/
Facebook: https://www.facebook.com/galahomebih/

Kopirati
Drag cursor here to close