Techno Shop

Da li ste spremni promijeniti svoj život samo jednim pokretom…uz Indesit uređaje bijele tehnike?

Otkrijte širok raspon elegantnih i učinkovitih indesit kućanskih aparata s pametnim tehnologijama i dizajnom.
Gospodarstvo / Tvrtke | 01. 09. 2022. u 14:44 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Indesit kućanski aparati, omogućuju svakodnevna rješenja za svakodnevne potrebe vašeg kućanstva.

Već više od 60 godina, marka Indesit je dugotrajan, pouzdan i provjeren partner te vaše rješenje za uštedu vremena, novca i truda. Život postaje jednostavniji samo jednim pokretom, uz Push&Go i Turn&Go tehnologije: samo jednim pritiskom ili okretom svi mogu sudjelovati u kućanskim poslovima, pružajući potpuni mir.

Dijeljenje poslova jednostavno je uz Indesit uređaje! Potičemo porodice da dijele kućanske poslove kako bi imale više vremena za ono što je zaista važno. S našim Push&Go mašinama za pranje veša nikad nije bilo jednostavnije kreirati sretniju i zdraviju porodičnu atmosferu, koja potiče pomaganje. Zahvaljujući ovom pokretu, vaša djeca će usvojiti isti pristup kućanskim poslovima kasnije u životu.

Push&Go tehnologija osmišljena je i za optimalne rezultate uz minimalan napor - osiguravajući čisto i suho posuđe bez upotrebe pretpranja, samo jednim pritiskom. Na modernom, jednostavnom korisničkom sučelju nalazi se Push&Go dugme, kojim se pokreće 85-minutni ciklus. Toliko je intuitivan da svatko u porodici može pomoći s posuđem.

Pametna Turn&Go funkcija u Indesit pećnicama savršena je za zaposlene porodice koje nemaju puno vremena za provoditi u kuhinji. Jednim okretom dugmeta, Turn&Go omogućuje cijeloj porodici da uživa u ukusnim obrocima za samo sat vremena, bez brige o postavljanju ispravnog vremena i temperature pečenja.

Otkrijte širok raspon elegantnih i učinkovitih indesit kućanskih aparata s pametnim tehnologijama i dizajnom. Naša ponuda Indesit mašina za veš, frižidera i zamrzivača, mikrovalnih pećnica, mašina za posuđe i mnogih drugih kućanskih aparata dizajnirana je kako bi odgovarala potrebama Vas i Vaše porodice. Ponudu Intesit uređaja potražite u najbližoj Techno Shop poslovnici ili na linku.

Kopirati
Drag cursor here to close