Nagradni natječaj od 15.06. do 10.07.2021.

Mepas Mall & Techno Shop predstavljaju: HISENSE EUROFORIA

Mepas Mall i ovoga puta misli na vas te u suradnji sa Techno Shopom priprema nagradni natječaj HISENSE EUROFORIA koji će oduševiti sve ljubitelje nogometa i tehnologije.
Gospodarstvo / Flash | 18. 06. 2021. u 18:03 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ove godine, više nego ikada prije ne možemo sakriti uzbuđenje zbog najuzbudljivijeg dijela 2021. godine.

EURO nogometna groznica je službeno počela, a najvažnija sporedna stvar visoko je na listi prioriteta mnogih.

Mepas Mall i ovoga puta misli na vas te u suradnji sa Techno Shopom priprema nagradni natječaj HISENSE EUROFORIA koji će oduševiti sve ljubitelje nogometa i tehnologije.

Zaigrajte već danas i uz Hisense ULED TV 55U8QF doživite finale Europskog nogometnog prvenstva i osjećaj adrenalina kao u prvim redovima nogometnog stadiona Wembley u Londonu.

Gledanje utakmice u privatnom kinu? Ako je ovo vaš san, onda smo sigurni da ćete posebno biti oduševljeni nevjerojatno realnom slikom i moćnim zvukom vrhunske kvalitete koji pruža uranjajuće iskustvo i donosi kino osjećaj u vaš dom.

Doživite realistično iskustvo s Hisense televizorom, službenim partnerom UEFA EURO 2020., zahvaljujući naprednim i pametnim tehnologijama zvuka i slike koje će vas smjestiti u centar zbivanja EURA.

Ne gubite vrijeme i u periodu od 15.06. do 10.07.2021. sudjelujte u nagradnom natječaju HISENSE EUROFORIA i osvojite Hisense ULED TV 55U8QF koji će vas osvojiti na prvi pogled. Ostvarite kupovinu u iznosu od 20KM u Mepas Mallu i osobne podatke i broj računa upišite u aplikaciju.

Sve što trebate je malo sreće kako bi ovo ljeto u potpunosti uživali u Europskom nogometnom prvenstvu!

osjetite Mepas Mall i okušajte svoju sreću jer možda baš vas čeka moćni Hisense ULED TV 55U8QF. Otputuje u digitalni svijet EURA i doživite nogometnu Hisense Euroforiju u svom domu!

Čekamo vas!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close