Auto salon Kramar

Ćiro Blažević, prvo lice Kramarove nove kampanje „Sine, sve je bitno“

Za sigurne, pouzdane i ugodne vožnje, sve je bitno!
Gospodarstvo / Tvrtke | 06. 08. 2021. u 13:29 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Auto salon Kramar je lider na tržištu rabljenih automobila, prepoznatljiv po kvaliteti, višegodišnjoj garanciji, te raznim mogućnostima kupovine između kojih je važno istaknuti mogućnost zamjene starog vozila za novije. Cilj kampanje „Sine, sve je bitno“ je objediniti sve pogodnosti i performanse koje krase svaki automobil u jednu skladnu cjelinu.

Tajna toga upravo leži u jednostavnosti, koja je danas osnova kvaliteta i prepoznatljivosti. Kvaliteta, udobnost, komfor i idealno auto za porodicu. Prilikom kupovine automobila zaista je sve bitno.

PR  / AS Kramar:  „Sine, sve je bitno“

Kao glavni protagonisti i nosioci kampanje za Auto salon Kramar odabrani su poznati glumac Goran Bogdan i Miroslav Ćiro Blažević, jedan od omiljenih fudbalskih trenera u cijeloj regiji.

Gospodin Ćiro Blažević u narodu je poznat po svojoj uzrečici "Sine, sve je bitno", pa je ovog puta u ulozi prodajnog savjetnika u salonu Kramar prodavao automobile, i to ne bilo kome već Goranu Bogdanu, naglašavajući svaku specifikaciju automobila kao iznimno bitnu pri kupovini. Kako je automobil investicija a ne trošak, onda prilikom njegove kupovine treba odabrati provjerenog i pouzdanog prodavca, ali i siguran i provjeren automobil.

Ne možemo da kažemo da nije sve bitno, kada zaista jeste.

Za sigurne, pouzdane i ugodne vožnje, sve je bitno

Kopirati
Drag cursor here to close