INTERA Tehnološki Park

Financijski kontroling i analiza poslovanja

Ukoliko u budućnosti želite lakše predvidjeti što očekivati, u koje proizvode ulagati, a koje napuštati, koje kupce izbjegavati, a koja tržišta razvijati, ovaj trening je pravo mjesto za Vas!
Gospodarstvo / Tvrtke | 28. 10. 2022. u 10:00 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Financijski kontroling i analiza poslovanja omogućuju da identificirate što funkcionira, a što ne u poslovanju.

Povezati podatke u jednu cjelinu i imati cjelokupan pregled poslovanja želja je svakog menadžera. Odabrati koje modele trebate koristiti za ocjenu uspješnosti poslovanja, ispravno ih ocijeniti, analizirati novčani tok i procijeniti ispravnost financijskih izvješća – koraci su to koji razdvajaju uspješne od neuspješnih poslova.

Upravo zato velike svjetske korporacije i uspješna poduzeća posežu za suvremenom filozofijom vođenja – kontrolingom.

Kome je obuka namijenjena?

Kako bi još jednom doprinio razvoju poslovanja bosansko-hercegovačkih poduzeća, INTERA Tehnološki Park kroz svoj Training Hub organizira "Financijski kontroling i analiza poslovanja". Obuka je namijenjena vlasnicima i menadžerima velikih poduzeća, financijskim i računovodstvenim menadžerima, kontrolerima i svim ostalim zainteresiranim za financijski kontroling i analizu poslovanja.

Kakva znanja ćete steći?

Kroz teoretski i praktični dio polaznici interaktivnog treninga će biti vođeni vrhunskim predavačima s dugogodišnjim iskustvom te će nakon seminara biti u mogućnosti razumjeti osnove, koncepcije i načine primjene kontrolinga u praksi. Također, polaznici će dobiti sliku o kontrolerskom sustavu u cjelini, spoznati kako različiti kontrolerski instrumenti međusobno komuniciraju te naučiti kako uspješno integrirati pojedinačne poslovne procese kroz kontroling.

Na dvodnevnom treningu će se obraditi teme poput konceptualnih osnova, potreba za kontrolingom, realnosti kontrolinga u domaćoj i međunarodnoj praksi, odnosa kontrolinga i drugih srodnih funkcija, procesa kontrolinga, Balanced Scorecard-a, odnosa iz bilanci stanja i uspjeha, pogrešnog upravljanja i mnogih drugih.

Broj sudionika je ograničen – prijavite se već danas!

Ukoliko u budućnosti želite lakše predvidjeti što očekivati, u koje proizvode ulagati, a koje napuštati, koje kupce izbjegavati, a koja tržišta razvijati, ovaj trening je pravo mjesto za Vas!

Prijavni obrazac moguće je pronaći na linku, a više informacija dobiti na [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close