Mostarska IT tvrtka

30. rođendan tvrtke Evona obilježen gala proslavom

Povodom obilježavanja čak tri desetljeća svog postojanja Evona je za svoje djelatnike organizirala proslavu za pamćenje koja je održana u prekrasnoj dvorani Ljetnikovca Radobolja.
Gospodarstvo / Tvrtke | 30. 03. 2023. u 15:53 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarska IT tvrtka Evona ovaj mjesec slavi svoj veliki jubilej! Ova obljetnica predstavlja izuzetan uspjeh za tvrtku koja se razvijala tijekom proteklih 30 godina i postala jedan od vodećih igrača u svojoj industriji.

Tvrtka je osnovana početkom devedesetih godina prošlog stoljeća, kada je IT industrija bila u začecima. Danas, Evona predstavlja spoj tradicije i inovacije. Tvrtka se ponosi svojom dugom poviješću i tradicijom, ali s novim mladim timom je usmjerena na budućnost i primjenu najnovijih tehnologija u razvoju softverskih rješenja. Kao rezultat toga, Evona je jedna od najuspješnijih tvrtki u svojoj branši, s velikim brojem zadovoljnih klijenata diljem svijeta.

Povodom obilježavanja čak tri desetljeća svog postojanja Evona je za svoje djelatnike organizirala proslavu za pamćenje koja je održana u prekrasnoj dvorani Ljetnikovca Radobolja, gdje su sa svojim zaposlenicima uz fantastičnu atmosferu, bogatu gastronomsku ponudu i raznolik zabavni program, slavili ovaj veliki jubilej.

PR  / 30. rođendan tvrtke Evona obilježen gala proslavom

Direktor tvrtke, gospodin Željko Juranović, otvorio je proslavu kratkim govorom u kojem se zahvalio svim zaposlenicima, osvrnuo na prošle uspjehe ali istaknuo kako Evona danas sa svojim timom živi jedno potpuno drugo, novo, razdoblje.

“Slavimo rođendan tvrtke koja je stara 30 godina i logično bi bilo da pričamo o tradiciji i dobrim stvarima iz prošlosti, a ja zapravo želim pričati o fantastičnoj energiji i novom životu koji su ovoj firmi udahnuli ljudi koji su tu dvije, tri, pet godina…
Imati tako dugu tradiciju je zaista impresivno i govori o dugoročnoj predanosti naše tvrtke i njezinoj sposobnosti prilagodbe promjenama na tržištu. S druge strane, imati mlad tim znači da smo spremni prilagoditi se budućim izazovima i inovacijama.
Kada se osvrnemo na proteklih 30 godina, jasno je da nije bilo lako. Ali, unatoč svim izazovima, uspjeli smo! Danas smo tu gdje jesmo - na vrhu, sa uspješnim poslovanjem, zadovoljnim klijentima i zaposlenicima koji su nositelji cijele ove priče. Sve je počelo kao mala ideja, ali s vremenom smo rasli i razvijali se. Mi koji smo danas ovdje možemo biti zahvalni na tradiciji koju imamo i koji su nam naši prethodnici ostvarili ali smo dio jedne potpuno nove ere poslovanja i već 10 godina živimo potpuno novu kulturu i pokretači smo jedne potpuno nove Evone“ – istaknuo je gospodin Juranović.

“Jasno je da naš uspjeh nije došao preko noći. Bilo je potrebno jako puno rada, odricanja i ustrajnosti da bismo postigli ono što smo danas. Ali, upravo ta predanost i strast prema našem poslu omogućila nam je da baš večeras budemo ovdje!”

PR  / 30. rođendan tvrtke Evona obilježen gala proslavom

Obzirom na dosadašnji uspjeh tvrtke Evona, predanost kvaliteti, održivosti i društvenoj odgovornosti te planovima za daljnji razvoj, sigurno je da će ova tvrtka i u narednim godinama biti jedan od vodećih igrača u svojoj industriji i nastaviti poslovati kao uspješna i profitabilna tvrtka.

Čestitamo!

Kopirati
Drag cursor here to close