Volja i Trud

Pogledajte nevjerojatnu transformaciju tijela iz radionice BodyZonea

Gospodarstvo / Promo | 08. 10. 2016. u 07:55 Body Zone

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Body Zone novoopremljena teretana u Mostaru nudi Vam mogućnost treniranja u moderno opremljenom prostoru od 450 m2 i uz Cybex - američke sprave vrhunske kvalitete.

Teretana je prava mala znanost i sve te sprave treba gledati s poštovanjem, a uz vrhunsku opremu mora dolaziti i vrhunsko osoblje.

Body Zone trenerski team čine licencirani fitness treneri, među kojima je i Leo Zovko, višestruki juniorski i seniorski prvak BiH te osvajač mnogih internacionalnih natjecanja i uz to licencirani trener sa mnoštvom zadovoljnih klijenata te uspješnih transformacija, koje su ljudima osim tjelesnog izgleda promijenile i čitav život.

Kako bi pokazali da Body Zone obiluje uspješnim rezultatima, donosimo vam i jednu nevjerojatnu transformaciju tijela iz radionice BodyZonea.

Uz pravilno i profesionalno vodstvo trenera Lea Zovke ovo tijelo je isklesano u osam mjeseci.

''Razlika između ove dvije slike je 30 kilograma. Transformacija je odrađena u osam mjeseci. Ništa što je vrijedno i kvalitetno se ne može dobiti preko noći, ali ako imate volju i trudite se, uz naše vodstvo uspjeh neće izostati'', poručio je Zovko i dodao:

''Dođite u Fitnes Klub BodyZone i poklonite nam Vaše povjerenje, a ja ću Vama novi izgled!''

Kopirati
Drag cursor here to close