Cjelodnevno druženje

Pivnica Mostar je ponovo s vama!

Mjesto za cjelodnevna druženja
Gospodarstvo / Promo | 15. 10. 2018. u 13:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nova sezona u Pivnici Mostar donosi Vam brojne novitete i zanimljive sadržaje. Pored već poznate dobre glazbene atmosfere i dobre zabave, ove sezone očekuje Vas i jedan novi koncept.

Od ovog petka, 19. listopada ćete svakodnevno moći uživati u našem ugodnom ambijentu, uz bogatu ponudu ukusne hrane i pića.

Foto: PR / Veliko otvaranje

Pivnica Mostar postaje mjesto cjelodnevnog druženja uz dobru atmosferu i ugodno ozračje. Bilo da se radi o ležernom izlasku, doručku, ručku ili večeri ili želite organizirati druženje s prijateljima, poslovni sastanak, proslavu rođendana i slično – Pivnica Mostar odgovara na sve Vaše izazove.

Petak  19.10.

Foto: PR / Trebinjski tamburaši

Naravno tu su i  neizostavni i prepoznatljivi noćni provodi vikendom, uz dobru glazbu i zabavne sadržaje. Sigurni smo da će u našoj bogatoj ponudi svako pronaći nešto za sebe, a naše ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju kako bi Vaš dolazak učinili što prijatnijim.

Ove godine smo nezaobilazna ugostiteljska destinacija; postajemo još bolji i atraktivniji, a Vama ostaje samo da nas posjetite i doživite najbolju atmosferu u gradu.

Cjelodnevno druženje uz ugodnu atmosferu, omiljena pića, dobru hranu i ljubazno osoblje.
 
Subota 20.10.

Foto: PR / Amel Ćurić

Uživajte u našem ambijentu uz mnoštvo dobre zabave i još bolje hrane.

Dođite i uvjerite se – očekujemo Vas!

PIVNICA Mostar / informacije i rezervacije
Tel: 062 17 66 71 (Viber)

www.facebook.com/pivnicamostar

www.instagram.com/pivnicamostar

Kopirati
Drag cursor here to close