Ograničen broj mjesta

Ogroman interes za koncert Harisa Džinovića u Mostaru

Koliko su mostarci poželjeli Harisov koncert govori podatak da su stolovi za prvi koncert zakazan za subotu 21.01. rasprodani za rekordna dva dana. Zakazan je termin i za drugi koncert koji ce se održati u petak 20.01. sa početkom u 21:00h.
Gospodarstvo / Promo | 11. 01. 2023. u 18:08 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Balkanska muzička legenda Haris Džinović nakon dugo godina ponovo ce održati koncert u Mostaru. Domaćin ovog koncerta je Gastro pub "Nova priča" koji se nalazi na trgu Musala na adresi Lacina br. 5.

Gastro pub "Nova priča" i gastro bar "Central park" ugostiteljski su kompleks koji je u proteklim godinama postao sinonim za odličan provod u Mostaru a i šire. Svojim unikatnim ambijentom, originalnim i kvalitetnim muzičkim programom, odličnom hranom i ljubaznim osobljem stvorili su domaćinsku atmosferu u kojoj se svi gosti osjećaju kao kao kod kuće, a fokus je na muzici, druženju i lijepom provodu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Gastro Pub Nova Priča (@novaprica_gastropub)

Koliko su mostarci poželjeli Harisov koncert govori podatak da su stolovi za prvi koncert zakazan za subotu 21.01. rasprodani za rekordna dva dana.

Zakazan je termin i za drugi koncert koji ce se održati u petak 20.01. sa početkom u 21:00h.

Interesovanje za ovaj koncert je ogromno pa Vas pozivamo da što prije rezervirate svoja mjesta kako bi mogli prisustvovati ovom muzičkog spektaklu.

Cijena ulaznica za barski dio je 50 KM a za restoranski dio je 70 KM.

Rezervacije i informacije možete dobiti porukom na broj: 062 176 671

Kopirati
Drag cursor here to close