Od četvrtka 13.04. do subote 15.04.2023.

Mepas Mall slavi 11. rođendan

Mepas Mall slavi 11. rođendan. Od četvrtka 13.04. do subote 15.04. tjedan rezervirajte za najbolji rođendanski shopping, bogati i veseli program za pamćenje!
Gospodarstvo / Promo | 10. 04. 2023. u 08:30 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 „Svjećicama na torti vesele se i veliki i mali, brojna iznenađenja omiljeni centar pravi!“

Uz zabavu, dobro društvo i smijeh vrijeme brzo prolazi, pa je još jedna uspješna godina iza nas! Kako bi proslavili sva lijepa zajednička druženja pripremili smo bogat zabavni program kroz cijeli tjedan. Vjerni posjetitelji omogućili su da Mepas Mall postane središte društvenih događanja, i naravno - najboljeg shoppinga!

Od četvrtka 13.04. do subote 15.04. tjedan rezervirajte za najbolji rođendanski shopping, bogati i veseli program za pamćenje!

Nakon shoppinga ne zaboravite sudjelovati u nagradnom natječaju Samsung Galaxy S23 Ultra Quiz i postanite ponosni vlasnik najnovijeg Samsung Galaxy S23 Ultra smartphonea.

Zabave za sve generacije neće nedostajati, pa krenimo redom!

U ponedjeljak 10.04. rođendanski program započinje na najbolji način - uz Drama Dan shopping! Iskoristite odlične rođendanske popuste i ispišite svoju proljetnu modnu priču!

Od četvrtka 13.04. do subote 15.04. obavite shopping uz najbolje rođendanske shopping pogodnosti. Ne propustite priliku i uživajte u beskrajno zabavnom shoppingu po najboljim cijenama! Pripremite svoju rođendansku listu želja i pronađite super komade za cijelu obitelj.

Petak 14.04. očekuje vas Disney rođendanska zabava s pinjatama, a najmlađi će imati priliku sudjelovati u TikTok izazovima s Disney maskotama i pokazati plesne vještine.

U subotu 15.04. budite dio velike rođendanske proslave uz puno plesa, zabave i smijeha od 12:00 do 15:00 sati na 1. katu centra. Svi posjetitelji moći će se zabavljati uz odličan rođendanski program i mnoštvo vrijednih nagrada.

Očekuje vas rođendanska inspekcija, balonska nagradna igra, kolo sreće, videobooth za lijepe uspomene zabilježene snimanjem ludog plesa, vrhunski Mirror Crew performeri,, Ledo Medo, omiljene maskote, izrada karikatura i druge vesele aktivnosti. Za najmlađe smo pripremili pinjate pune šarenih iznenađenja i sve to uz uživanje u slasnim rođendanskim muffinima i vodu Ledu.

Večer rezervirajte za lutkarsku predstavu «Zmaj i princeze» u izvedbi Lutkarskog kazališta Mostar od 18:00 sati na 1. katu centra!

Pozivamo vas na super rođendanski party uz odlične shopping pogodnosti od četvrtka do subote. Otpušite s nama sve svijeće, zaboravite na brige i kreirajte najljepše uspomene u Mepas Mallu!

Hvala vam za sve godine povjerenja!

 

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close