Mepas Mall

Mepas Mall & HT Eronet predstavljaju Super Finale

Euforija finala europskog nogometnog natjecanja, Lige prvaka zahvatila je Mepas Mall! Okupite pobjednički tim i uživajte u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu, pripremili smo savršenu uvertiru za najuzbudljiviju nogometnu utakmicu u Istanbulu!
Gospodarstvo / Promo | 29. 05. 2023. u 12:15 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mepas Mall i HT Eronet predstavljaju Super Finale 2023.! Pridružite nam se u četvrtak 01.06.2023. od 19:00 sati na platou Mepas Malla, pokažite svoje nogometne vještine i uživajte u fenomenalnim iznenađenjima i nagradama! Svi ste dobrodošli, nije potrebno prijavljivanje.

Uz uzbudljivo nogometno natjecanje, izvođenje slobodnih udaraca, malonogometne partije i tehniciranje, uživajte u druženju s nogometašima i osvojite adidas UCL Pro Ball Istanbul, službenu loptu finala. Iskoristite priliku i naučite nogometne trikove ili pokažite vlastito nogometno umijeće, a prije svega uživajte u najboljoj zabavi!

Pridružite nam se u finalu prije finala i u vrhunskoj atmosferi dočekajte finale Lige Prvaka i dvoboj dviju najboljih europskih nogometnih momčadi! Možda jedna od super nagrada pronađe put do vas!

Za još više uživanja pobrinut će se voda Leda i Kandit slatkarije.
Nakon nogometnog natjecanja, osvježenje pronađite u Mepas Mallu i sudjelujte u nagradnom natječaju „Urbana avantura“. Ispišite kupone i uz malo sreće osvojite moćni Xiaomi e-romobil i Xiaomi pametni sat.

Za ljubitelje nogometa i shoppinga Mepas Mall je pripremio fair play za oboje! Kombinacija kupovine i nogometne groznice učinit će i ovog četvrtka Mepas Mall nezaobilaznim mjestom za najbolji provod.

Ne propustite Super Finale od 19:00 sati i izvrsno se zabavite u znaku najvećeg nogometnog natjecanja.

Ponesite dobro raspoloženje i ljubav prema nogometu!
Vidimo se!

Kopirati
Drag cursor here to close