Posao.ba

Meggle BiH među najpoželjnijim poslodavcima u prehrambenoj industriji

U okviru velikog istraživanja provedenog od strane portala Posao.ba, domaća mliječna kompanija Meggle BiH plasirala se među najpoželjnije poslodavce u kategoriji prehrane za 2018. godinu.
Gospodarstvo / Promo | 21. 04. 2018. u 09:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U okviru velikog istraživanja provedenog od strane portala Posao.ba, domaća mliječna kompanija Meggle BiH plasirala se među najpoželjnije poslodavce u kategoriji prehrane za 2018. godinu.

U istraživanju koje je provedeno u prethodna dva mjeseca sudjelovalo je preko 700 kompanija koje su dobile ukupno 147.089 glasova posjetitelja portala Posao.ba.

Ispitanici su glasali na osnovu osobne percepcije koja svjedoči o tome koliko je nominovana kompanija u ovoj godini ulagala u upravljanje ljudskim potencijalima, branding poslodavca i kakav imidž ima u javnosti.

“Zahvaljujemo svima koji su prepoznali naš trud i dugogodišnja ulaganja u različite oblasti našeg poslovanja kako bismo stvorili stabilnu kompaniju sa zadovoljnim radnicima, a na tržište plasirali visokokvalitetne domaće proizvode. Naša misija jeste da svojim poslovanjem gradimo dobro društvo, a kvalitetnom proizvodnjom obezbijedimo zdrave domaće namirnice za trpeze naših potrošača. Velika je čast biti jedan od najpoželjnijih poslodavaca u BiH, ali to nas istovremeno i obavezuje da nastavimo usavršavati poslovne odnose te kontinuirano ulagati u podizanje kvalitete naših proizvoda”, poručili su iz uprave Meggle BiH.

Kompanija Meggle danas posluje s nekoliko tisuća kooperanata širom BiH, a njen kontinuirani uspjeh i rast počiva na praćenju visokih evropskih standarda poslovanja kao i na redovnoj kontroli kvaliteta.

Ocijenivši Meggle jednim od najboljih poslodavaca u prehrambenoj industriji, građani BiH su prepoznali ulaganje  kompanije u kvalitetno upravljanje ljudskim resursima te svojim glasom nagradili primjer pozitivne prakse na domaćem tržištu rada.

Istovremeno, uposlenici ove kompanije su dobili potvrdu da rade na jednom od najpoželjnijih mjesta u BiH. Na svu sreću! 

Kopirati
Drag cursor here to close