ASA

Mali kasko ASA Osiguranja za veliku bezbrižnost

„Mali kasko“ je proizvod koji se odnosi na kasko osiguranje vozila koje pokriva štetu nastalu prilikom prometne nezgode.
Gospodarstvo / Promo | 23. 04. 2020. u 08:52 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

ASA Osiguranje je na tržište Bosne i Hercegovine plasiralo novi proizvod. Radi se o kasko osiguranju vozila koje je prilagođeno tržištu Bosne i Hercegovine. Naziv proizvoda je „Mali kasko“ a odnosi se na kasko osiguranje vozila koje pokriva štetu nastalu prilikom prometne nezgode.


To znači da ukoliko vaše vozilo pretrpi štetu u prometnoj nezgodi, osiguranje će nadoknaditi štetu na vozilu do iznosa ugovorene sume osiguranja. Kolika je suma osiguranja ovisi o visini premije koju odaberete za Mali kasko vašeg vozila, tako da npr. za premiju osiguranja u iznosu od 190 KM ASA Osiguranje pokriva nastalu štetu do 5.000,00 KM.


Više informacija možete saznati na www.asaosiguranje.ba, besplatnom info tel. 080 02 02 09 ili u vama najbližoj poslovnici ASA Osiguranja uz napomenu da prije posjete kontaktirate kolege u poslovnici kako bi u dogovoru sa kolegama eliminisali gužve i minimizirali rizike od zaraze.

Kopirati
Drag cursor here to close