Komforna i ugodna kupovina

Hiper KORT u Mostaru nudi bogati asortiman

Potkraj 2023. godine otvoren je 55. po redu KORT market, Hiper KORT Mostar, čime je nastavljeno širenje KORT maloprodajne mreže na Hercegovačku regiju.
Gospodarstvo / Promo | 22. 01. 2024. u 17:20 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hiper KORT Mostar je suvremeno opremljeni maloprodajni objekt koji se prostire na više od 2000m2 prodajnog prostora, čime kupcima omogućava komfornu i ugodnu kupovinu. Ono što KORT markete ističe od drugih u ovoj branši, jesu sigurno maloprodajne cijene. Pored cijena, tu je bogati asortiman, te složenost tog istog asortimana, što je jedno od osnovnih obilježja KORT marketa, što ove markete čini prepoznatljivim na cijeloj teritoriji Bosne I Hercegovine.

Odjeli koje ističemo u Hiper KORTu u Mostaru su:

KORT MESNICA

Svi pravi mesoljupci znaju da put do vrhunskog mesnog specijaliteta počinje upravo u mesnici, i baš zbog toga KORT mesnice su raj za mesoljupce.
U našim mesnicama, u svakom trenutku, vam nudimo širok asortiman mesa provjerenog porijekla i vrhunskog kvaliteta.

PR  / Hiper KORT Mostar, Gotova jela

ODJEL GOTOVIH JELA

U ubrzanom tempu moderne svakodnevice, nismo u prilici da svaki dan kuhamo za sebe i za svoju porodicu.
Gastro odjel u Hiper KORTu Mostar je koncipiran tako da naši kupci, u svakom momentu, mogu birati između širokog asortimana gotovih jela, priloga i salata, koji su pripremljeni sa velikom pažnjom i ljubavi naših kuhara.

Jela sa gastro odjela se svakodnevno spremaju od najsvježijih namirnica, što su naši kupci prepoznali i zadovoljno se vraćaju po novu porciju.

U ponudi možete pronaći gotova jela od: mesa, kao i slatkovodne i morske ribe, morskih plodova, gotova jela od povrća, prilozi i veliki broj raznovrsnih salata.

PR  / Hiper KORT Mostar, Salate

KORT PEKARA

Jedna od najljepših stvari koju vezujemo za početak novog dana je miris svježe pečenog hljeba i peciva.
Odjel pekare u Hiper KORTu Mostar nudi širok asortiman hljeba, pita, pizza, slanih i slatkih peciva, a čijim okusom i kvalitetom zadovoljavamo i najzahtjevnija nepca.

PR  / Hiper KORT Mostar, Delikates

ODJEL DELIKATESA

Ponosni smo na činjenicu da su naši odjeli delikatesa prepoznati kao mjesto na kojem naši kupci, u svakom momentu, mogu pronaći najširu paletu delikatesnih proizvoda, kako tradicionalnih, domaćih, tako i vrhunskih, egzotičnih okusa iz drugih zemalja. Tako je i u Hiper KORTu u Mostaru-dođite i uvjerite se!

ODJEL VOĆA I POVRĆA

PR  / Hiper KORT Mostar, Voće

Voće i povrće u Hiper KORTu u Mostaru je pažljivo birano, kako bi samo plodovi vrhunskog kvaliteta došli do naših kupaca, a svakodnevna dopuna odjela omogućava da voće i povrće odišu svježinom i raznovrsnošću.

Neka Hiper KORT u Mostaru, na adresi Sutina bb, na ulazu u Mostar, postane i Vaše omiljeno mjesto kupovine, kao i mnogih zadovoljnih Mostaraca.

Kopirati
Drag cursor here to close