Novo iz Canona

Canon osvježava svoj PIXMA asortiman sa dva nova All-in-One kućna printera

Gospodarstvo / Promo | 12. 07. 2016. u 12:08 Agencije

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Canon danas otkriva dva All-in-one PIXMA inkjet printera – seriju PIXMA MG3050 i PIXMA MG2550S. Dizajnirani za dom, oba nova modela su savršena za printanje dokumenata i slika visoke kvalitete, dok kompaktni, elegantni dizajn omogućava da se mogu uklopiti u bilo koji kućni prostor ili prostor za učenje.

Fotografi entuzijasti mogu uživati oživljavajući svoje fotografije u živopisnim, rezonatnim bojama sa novom serijom PIXMA MG3050 i PIXMA MG2550S sa Canon hibridnim sistemom tinte, koristeći zajedno tinte zasnovane na boji i pigmentu za prekrasne fotografije, kao i za oštar i jasan tekst u dokumentu. Ukoliko je potrebno printati fotografije koji imaju kvalitet profesionalne izrade sa istančanim detaljima, tinta FINE (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering) u spremniku – tinta tehnologije inženjeringa pune fotolitografije sa inkjet mlaznicom dopušta da pravite fotografije koje su praktično čiste, jasne i bez zrnatosti, dok vam XL spremnici omogućvaju da printate više stramice.

Povezani printeri za povezani svijet

Koristeći Wi-Fi konekciju, serija PIXMA MG3050 omogućava wireless printanje sa laptopa i osobnih računara, kao i sa sa pametnih telefona i tableta koristeći Canon PRINT aplikaciju, dok cloud printanje znači da ne morate biti kod kuće kako biste nešto printali – možete printati sa servisa i društvenih mreža kao što su Instagram™, Facebook™, Google Drive™ i više. Brzo povežite uređaje kod kuće sa Access Point Mode kako biste sa wireless konekcijom koristili printere bez potrebe da budete na istoj Wi-Fi mreži. U danima kada nemate mnogo vremena, dokumenti mogu biti skenirani i poslani direktno na vaš mobilni uređaj kako biste ih mogli nositi sa sobom.

Sloboda da budete kreativni

Za kreativnu inspiraciju, PIXMA MG3005 i PIXMA MG2550S uključuju My Image Garden za Mac ili PC koji organizira fotografije na lokaciji koja je jednostavna za korištenje prije nego što automatski kreira izgled fotografija, praveći prekrasne prikaze i printove vrlo brzo. Printeri također sadrže CREATIVE PARK PREMIUM, online uslugu za korisnika originalne Canon tinte koja predstavlja inspirativne dizajne i projekte profesionalnih umjetnika i fotografa.

Entuzijasti fotografi mogu sa serijom PIXMA MG3050 kreirati nove 5x5“ kvadratne foto printove, savršene za uokvirivanje i izlaganje u domovima, kao i za poklone prijateljima i porodici. Sa tableta, osobnog računara ili Mac računara imate pristup i opciji Easy-PhotoPrint+, koja vam pomaže da dobijete kreativne radove koristeći slike pohranjene na mobilnim telefonima na cloudu, sa predlošcima koji uključuju čestitke, kalendare i više.

Serija PIXMA MG3050 omogućava:
• Printanje putem pametnih telefona i clouda sa aplikacijom Canon PRINT
• Visokokvalitetno printanje, kopiranje i skeniranje
• 8 ipm monohrom, 4 ipm u boji
• Easy-PhotoPrint+ za kreativno printanje
• Istovremena Acceps Point Mode i Wi-Fi konekcija
• Opcionalni XL spremnici za manje troškove štampe

PIXMA MG2550S omogućava:
• Visokokvalitetno printanje, kopiranje i skeniranje
• 8 ipm monohrom, 4 ipm u boji
• Softver My Image Garden
• Automatski Power On kada počnete printati
• Quiet Mode za smanjenu buku tijekom operacije
• Opcionalni XL spremnici za manje troškove printanja

 

Kopirati
Drag cursor here to close