Balkan Transfer

Organizirani prijevoz s Aerodroma Sarajevo do Mostara i Hercegovine usklađen s letovima

Nova vozila i profesionalni vozači Balkan Transfera, uz stroge standarde i procedure kvaliteta i sigurnosti, garantiraju najudobniji način da putujete na vaš let ili s vašeg leta.
Gospodarstvo / Promo | 02. 08. 2021. u 10:30 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vijest da WizzAir uvodi letove s Aerodroma Sarajevo odjeknula je i u hercegovačkoj dijaspori, a i među svima koji su tijekom pandemije poželjeli putovanja. Od lipnja 2021. godine WizzAir iz Sarajeva leti za čak devet destinacija: Basel, Brussels, Dortmund, Memmingen, Eindhoven, Copenhagen, Gothenburg, Stockholm i Paris.

Da ova prilika bude još atraktivnija za putnike pobrinuo se oficijelni partner WizzAira za Bosnu i Hercegovinu, Balkan Transfer. Balkan Transfer je bh. brend koji je zbog svojih inovacija u ovom segmentu prepoznat od strane vodećih aviokompanija, te je ostvario i partnerstvo s Ryanairom za nekoliko aerodroma u regiji.

Foto: PR / Organizirani prijevoz s Aerodroma Sarajevo do Mostara i Hercegovine usklađen s letovima

Balkan Transfer prepoznatljiv je po kvalitetu aerodromskih transfera, po pouzdanosti, povoljnim cijenama i točnosti. Balkan Transfer povezuje Aerodrom Sarajevo s Konjicem, Jablanicom, Mostarom.

Građanima Hercegovine i Hercegovačkoj dijaspori posebno će biti zanimljive mogućnosti produženih transfera do Čapljine, Stoca, Ljubuškog, Gruda, Širokog Brijega, Blagaja, Čitluka, Međugorja i Posušja. Sve informacije moguće je pronaći na balkantransfer.com, odnosno pozivom na +387 61 240 230.

Desetine tisuća putnika, nula kašnjenja na let

Na ovim transferima Balkan Transfer koristi najbolje i najsigurnije rute bez bespotrebnih kilometara kako bi vam omogućio ugodan i pravovremen dolazak na vašu adresu. Svi transferi usklađeni su s letovima i planirani tako da s aerodroma krenu 30-45 minuta nakon slijetanja, odnosno da na aerodrom stignu dva sata prije polijetanja. U slučaju kašnjenja aviona, ili duže carinske procedure nemate razloga za brigu, Balkan Transfer će vas čekati koliko god je potrebno. Na Aerodromu Sarajevo možete posjetiti i ured Balkan Transfera, u prizemlju glavne zgrade terminala.

Foto: PR / Organizirani prijevoz s Aerodroma Sarajevo do Mostara i Hercegovine usklađen s letovima

Važno je istaknuti da vaše transfere trebate rezervirati unaprijed putem www.balkantransfer.com, te tako osigurati svoj transfer na vrijeme i putovati bez brige. Na modernoj, brzoj i sigurnoj web-stranici omogućeno je i plaćanje karticom, tako da ne morate brinuti o gotovini. Nova vozila i profesionalni vozači, uz stroge standarde i procedure kvaliteta i sigurnosti, garantiraju najudobniji način da putujete na vaš let ili s vašeg leta. I dok su transferi prilagođeni terminima WizzAir letova, odlično pokrivaju i mnoge druge letove, poput onih za Beč, Frankfurt, Dubai i slično.

Da cijela usluga bude još bolja za putnike brine se Balkan Transferov dinamični sistem cijena koji će vam često donijeti značajne popuste i uštede. Osim standardnih 50% popusta za djecu, trenutno su na svim novim linijama cijene spuštene između 10 i 30%. Posjetite balkantransfer.com i uvjerite se sami!

Kopirati
Drag cursor here to close