Više izvršitelja

Mostarska bolnica u potrazi za medicinskim sestrama

Uvjet za natječaj na tim pozicijama su završena medicinska škola općeg smjera, položen stručni ispit i certifikat za samostalan rad.
Gospodarstvo / Posao | 02. 08. 2019. u 19:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kantonalna bolnica ''Dr. Safet Mujić'' Mostar raspisala je oglase za popunu radnih mjesta za više pozicija.

U jednom natječaju na neodređeno vrijeme bit će zaposleno tri medicinske sestre/tehničara na Odjelu ginekologije i akušerstva.

Kako stoji u oglasu traži se medicinska sestra/tehničar  na odsjeku ginekologije – 1 izvršitelj, medicinska sestra/tehničar u ambulanti za intervencije - 1 izvršitelj, te medicinska sestra /tehničar u ambulanti za sterilitet - 1 izvršitelj.

Uvjet za natječaj na tim pozicijama su završena medicinska škola općeg smjera, položen stručni ispit i certifikat za samostalan rad.

Raspisan je oglas i za dvije intrumentarke, odnosno operacijske sestra na odjelu za opću, abdominalnu i neurokirurgiju.

Jedna zaposlenica bit će zaposlena na neodređeno vrijeme, dok će druga biti zaposlena na određeno, do povratka radnice sa porodiljskog odsustva.

Uvjeti za zaposlenje su isti kao i u ranijem oglasu, no potrebno je imati i edukaciju iz instrumentarenja na klinici ili bolnici. Ukoliko među prijavljenim kandidatima nijedan ne posjeduje edukaciju iz instrumentarenja, navode, svi kandidati će se bodovati, a izabrani kandidat će se uputit na dodatnu edukaciju iz instrumentarenja.

Također, mostarska bolnica u potrazi je i za inženjerom medicinske radiologije - I ciklus na odjelu za radiološku i ultrazvučnu dijagnostiku.

Uvjet za inženjera je završen prvi ciklus zdravstvenog studija radiologije, položen stručni ispit, posjedovanje certifikata za samostalan rad i poznavanje rada na računaru.

Oglasi su na stranicama Službe za zapošljavanje Hercegovačko-neretvanske županije objavljeni u četvrtak te traju osam dana.

Kopirati
Drag cursor here to close