Velike priče malih ljudi

VIDEO | Od Hercegovine do Njemačke i natrag: Srce i tisuću maslina u Radišićima

"Svaki tjedan iz Njemačke idem u zagrljaj Hercegovini, gdje se osjećam najljepše i najbolje. A u Radišićima, pod mojim nadzorom, skoro tisuću maslina raste i čini naš svijet još ljepšim", kazao je Primorac
Gospodarstvo / Poljoprivreda | 07. 01. 2024. u 18:00 Bljesak.info
Velike priče malih ljudi - Marijo Primorac EP03

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Radišićima, pokraj Ljubuškoj, krije se pravo bogatstvo maslina i maslinika. U sve to je uloženo jako puno truda, rada, vremena i ljubavi. Naime, Marijo Primorac koji živi i radi u Essenu u Njemačkoj je "krivac" za sve navedeno.

Ono što je jako zanimljivo kada govorimo o ovom čovjeku jest njegova ljubav prema rodnoj grudi svojih roditelja unatoč činjenici da se rodio u Njemačkoj. Za ekipu emisije "Velike priče malih ljudi" je otkrio kako skoro svaki tjedan dolazi iz Njemačke u Hercegovinu, gdje se osjeća ipak najljepše.

Jako mlad, ali ipak jedan od većih domoljuba BiH, zaista nevjerovano, da ne kažemo unikatno! Marijo je predsjednik udruge Mala Kapela iz Essena, koja pomaže i humanitarno djeluje diljem naše zemlje, ali i van njenih granica. Otac je četvero djece, te nastoji svoju ljubav prema Hercegovini prenijeti i na svoju djecu.

Posadio je u Radišićima skoro tisuću maslina, planira se razvijati i dalje, te tako pomoći razvoju Hercegovine, ali i promociji Ljubuškog.

"Nigdje se bolje ne živi nego u Hercegovini! Ovo što mi imamo nema nitko na svijetu!", kazao je Marijo.

Kako je kad obiđeš pola svijeta,a opet smatraš da je Hercegovina najljepša, uvjerite se sami u još jednoj epizodi emisije "Velike priče malih ljudi" s Antonelom Vučić.

Kopirati
Drag cursor here to close