1. rujna

Dani poljoprivrede u Konjicu okupit će više od 45 izlagača

'Svi naši izlagači prodaju sav asortiman koji imaju na tom lokalitetu taj dan, a ukoliko ne uspiju sve prodati imaju ugovorene kupce koji otkupljuju njihovu robu za tržnice u Sarajevu i Čapljini''
Gospodarstvo / Poljoprivreda | 26. 08. 2022. u 14:34 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dani poljoprivrede Grada Konjica bit će održani 1. rujna u Buturović Polju, a okupit će više od 45 izlagača s tog područja.

U sklopu manifestacije, čije otvaranje je planirano u 11 sati, bit će upriličen kulturno-umjetnički program, izlaganje poljoprivrednih proizvoda i njihovo ocjenjivanje, tradicionalne igre mladih, te proglašenje najuspješnijih i dodjela diploma.

''Tradicionalno, već šesnaestu godinu zaredom, organizujemo tu manifestaciju koja će predstaviti svo bogatstvo prirode, ali i trud vrijednih Konjičana koji se bave poljoprivredom. Očekujemo oko 45 izlagača, pretežno poljoprivrednika s područja Mjesne zajednice (MZ) Neretvica'', kazala je Feni članica Stručne službe Saveza poljoprivrednih udruženja Konjic Alma Huseinbegović Radmanić.

Cilj im je, kako dodaje, predstaviti kvalitet proizvoda s područja te mjesne zajednice.

''Svi naši izlagači prodaju sav asortiman koji imaju na tom lokalitetu taj dan, a ukoliko ne uspiju sve prodati imaju ugovorene kupce koji otkupljuju njihovu robu za tržnice u Sarajevu i Čapljini'', kazala je Huseinbegović Radmanić.

Organizatori manifestacije su Savez poljoprivrednih udruženja Konjic i MZ Neretvica, uz pokroviteljstvo Grada Konjica.

Kopirati
Drag cursor here to close