Krenula preprodaja

Nije trebalo dugo da kovanice s Pelješkim mostom osvanu na oglasima za prodaju

Veliki redovi ispred Hrvatske narodne banke izgleda nisu bili samo za one građane koji su htjeli kupiti posebnu kovanicu radi uspomene, nego i za one koji su pritom namjeravali i nešto zaraditi.
Gospodarstvo / Novac | 29. 07. 2022. u 07:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: HNB / Kovanica Pelješki most 

Zbog velikog interesa, iz HNB-a su jučer priopčili da prestaju s prodajom kada je preostalo 6,000 kovanica. One će biti dostupne od 8. kolovoza u određenim poslovnicama Zagrebačke, Privredne i Partner banke.

Proteklih nekoliko dana brojni su građani proveli u redu ispred Hrvatske narodne banke (HNB), u pokušaju da se domognu kovanica 25 kuna s motivom Pelješkog mosta. Kovano ih je trideset tisuća, a jedna je osoba mogla kupiti najviše 50. Zbog velikog interesa, iz HNB-a su jučer priopčili da prestaju s prodajom kada je preostalo 6,000 kovanica. One će biti dostupne od 8. kolovoza u određenim poslovnicama Zagrebačke, Privredne i Partner banke, prenosi Večernji list.

Veliki redovi izgleda nisu bili samo za one građane koji su htjeli kupiti posebnu kovanicu radi uspomene, nego i za one koji su pritom namjeravali i nešto zaraditi. Naime, nije trebalo dugo da neke kovanice osvanu i na oglasima za prodaju! Na stranici Aukcije.hr kovanicu s Pelješkim mostom oglašava deset ljudi, a cijene se kreću između 100 i 200 kuna, dok za traženi novčić oglašivać s Njuškalo.hr želi 225 kuna, a u opisu tvrdi da ima sto komada.

Kopirati
Drag cursor here to close