Za klime u Parlamentu BiH

Milijun maraka za grijanje i hlađenje naših političara

Milijun maraka za klime u Parlamentu BiH
Gospodarstvo / Novac | 17. 08. 2023. u 10:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za nabavku i zamjenu sustava klimatizacije u zgradi Parlamentarne skupštine BiH bit će izdvojeno više od milijun maraka.

Kada su u pitanju tehnička i profesionalna sposobnost od ponuđača koji će nabavljati i mijenjati sustav klimatizacije se zahtijeva da dostavi popis uspješno izvršenih ugovora koji su u vezi s predmetom nabavke, odnosno, uvođenje sustava klimatizacije, a čija vrijednost nije manja od procijenjene vrijednosti nabavke, piše Capital.ba.

''Ponuđač je dužan dostaviti pisanu izjavu da raspolaže s obrazovnim i profesionalnim kvalifikacijama njegovog rukovodećeg osoblja i naročito kvalifikacije tehničkih lica koja su odgovorna za izvršenje ugovora'', naglašeno je u tenderu koji je raspisala Služba za zajedničke poslove institucija BiH.

Firma koja se odluči prijaviti na ovaj tender dužna je dostaviti i pisanu izjavu da raspolaže potrebnim alatima, opremom, instrumentima, pomoćnim i dijagnostičkim sredstvima kao i ostalim alatom i opremom za izvršenje ugovora.

Od ponuđača se traži i da dostavi pisanu izjavu o prihvaćanju i poduzimanju mjera upravljanja zaštitom okoline i mjera energetske efikasnosti koje će primjenjivati prilikom izvođenja radova.

Rok za prijem ponuda je 2. listopad ove godine.

Kopirati
Drag cursor here to close