Do dobavljača

MUP ŽZH upozorava: Zastoj u izdavanju prometnih dozvola

Kako ističu, trenutno se može izvršiti samo produženje prometnih dozvola kod korisnika koji u obrascu Potvrde o registraciji imaju praznu rubriku za upisivanje datuma.
AutoMoto / Flash | 22. 10. 2021. u 10:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog problema u isporuci Potvrde o vlasništvu vozila i obrasca Potvrde o registraciji (prometne dozvole) u narednih nekoliko dana neće biti moguće registrirati sva vozila na području Županije Zapadnohercegovačke, odnosno na području cijele Bosne i Hercegovine, navode u priopćenju iz MUP-a ŽZH.

Naime, kako ističu, trenutno se može izvršiti samo produženje prometnih dozvola kod korisnika koji u obrascu Potvrde o registraciji imaju praznu rubriku za upisivanje datuma.

''Do navedene situacije je došlo zbog činjenice da Agenciji za identifikacijske dokumente, evidenciju i razmjenu podataka Bosne i Hercegovine nije izvršeno u očekivanom roku dostavljanje obrasca Potvrde o vlasništvu vozila i obrasca Potvrde o registraciji od strane odabranog ponuđača u provedenom postupku javne nabave s kojim Agencija ima potpisan Okvirni sporazum o kupoprodaji navedenih obrazaca, te ih ista nije mogla proslijediti MUP-ovima. U nadi da će problem biti riješen u što kraćem periodu ,o čemu će biti pravovremeno obaviješteni, korisnike pozivamo na strpljenje i razumijevanje'', ističu.

Kopirati
Drag cursor here to close