Lažni sjaj

Policija ga isključila iz prometa: U Njemačkoj vozio neregistrirani Ferrari

Zanimljivo, vozač je imao 300 tisuća eura za Ferrari, a nije želio platiti osiguranje
AutoMoto / Flash | 19. 04. 2022. u 08:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Život, naravno, piše romane, a nekima je namijenio bajku u kojoj si mogu priuštiti ono što većina ljudi ne može. No znate da i u Pepeljugi i Snjeguljici put do cilja uključuje obiteljsko nasilje i trovanje. Dakle, ne ide sve glatko. Tako je i s onima koji svakodnevno žive bajku.

Da biste imali Ferrari prvo morate zaraditi ogroman novac ili se roditi u obitelji u kojoj ga je akumulirao vaš prethodnik. Morate potrošiti bogatstvo da biste ga kupili, a potom i održavali, prenosi Revija HAK.

U Njemačkoj pokrajini Sjevernoj Rajni-Vestfaliji policija je povukla jedan Ferrari iz prometa, a razlog je taj da osiguranje automobila vrijednog 300.000 eura nije plaćeno. Zanimljivo, vozač je imao stotine tisuća eura za Ferrari, a nije želio platiti osiguranje.

Kako je priopćila policija, na licu mjesta su skinute registarske tablice Ferrarija. Vlasnik (32) se nije osjećao dovoljno sigurno na policijskoj kontrolnoj točki da bi tamo ostavio svoj F8 Tributo. Unajmio je kamion za vuču – o svom trošku, ističe policija – da odveze Ferrari do njegove kuće. Poanta ove priče? Ako kupujete Ferrari, platite i osiguranje...

Kopirati
Drag cursor here to close