Hyundai KONA

U BiH stigla nova KONA - prijateljica s 4x4 pogonom

Hyundai Kona pripada B-SUV segmentu te je četvrti član Hyundai SUV obitelji u Europi, uz Santa Fe, Grand Santa Fe i Tucson.
AutoMoto / Flash | 05. 04. 2018. u 18:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U jednom od ljepših dijelova Sarajeva, Trebeviću danas je održana prezentacija novog kompaktnog SUV Hyundai Kona.

Hyundai Kona pripada B-SUV segmentu te je četvrti član Hyundai SUV obitelji u Europi, uz Santa Fe, Grand Santa Fe i Tucson. Svojim progresivnim izgledom s kaskadnom prednjom rešetkom, dvostrukim prednjim LED svjetlima i opcijom odabira živahnih boja Kona prvenstveno želi privući mlade ljude koji žele da naglase svoj moderan i aktivan životni stil.

"Hyundai Kona je prvi mini-SUV B Segmenta Hyundai Motor korporacije i već je napravila veliki 'boom' u Europi. Svojim izgledom i stilom dosta privlači poglede, a nadamo se da će tako biti i u Bosni i Hercegovini", kazala je Amra Makan, marketing i PR manager Hyundaija u Bosni i Hercegovini.

Foto: Bljesak.info  / U BiH stigao novi SUV - Hyundai KONA 

"Kona nije vozilo isključivo namijenjeno samo za dame, jer ona je vozilo koja dolazi sa dva turbo benzinska motora, od kojih jači sa čak 177 konjskih snaga tako da i muška strana može biti zadovoljena", dodala je Amra Makan.

Foto: Bljesak.info  / U BiH stigao novi SUV - Hyundai KONA 

Kona nudi izbor između dva moderna visoko učinkovita turbobenzinska motora s velikim okretnim momentom i izvrsnom efikasnošću po pitanju potrošnje goriva: 1.0 T-GDI sa 6 stupanjskim ručnim mjenjačem i 120 KS te 1.6 T-GDI 177 KS i 7 stupanjskim automatskim mjenjačem s dvostrukom spojkom te pogonom na sve kotače.

Na ljeto 2018. Hyundai će za Konu lansirati i svoju sljedeću generaciju efikasnih dizelskih motora zapremnine 1.6 litara dostupnih sa 6 stupanjskim ručnim ili 7 stupanjskim automatskim mjenjačem s dvostrukom spojkom, kao i električnu verziju automobila.

Foto: Bljesak.info  / U BiH stigao novi SUV - Hyundai KONA 

Ovaj SUV s mogućnošću pogona na sva četiri kotača kojega krasi progresivan i moderan dizajn te napredne sigurnosne tehnologije dostupan je u Bosni i Hercegovini sa cijenom već od 36,000 KM, dok ćete za puni paket opreme morati izdvojiti 61,000 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close