Isporuka

Seat Ateca za EUFOR u Bosni i Hercegovini

Uspješna suradnja HQ EUFOR i kompanije Porsche BH d.o.o., ovlaštenog uvoznika za automobile Volkswagen koncerna, nastavlja se i ove godine.
AutoMoto / Flash | 17. 02. 2022. u 11:50 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Porsche BH d.o.o. Sarajevo je tokom mjeseca veljače isporučio devet novih vozila predstavnicima misije EUFOR u Bosni i Hercegovini. U pitanju je model Seat Ateca 2.0 TDI 4DRIVE koji svojim performansama zadovoljava sve sigurnosne i tehničke kriterije misije EUFOR-a.

“Sretni smo i počašćeni povjerenjem koje je EUFOR ukazao modelu Seat Ateca. Veoma smo ponosni što smo zahvaljujući pouzdanim i visoko kvalitetnim vozilima mogli odgovoriti na zahtjeve koji su bili pred nama”, izjavio je Amar Čolo, brend menadžer za Seat u BiH.

Ukazano povjerenje misije EUFOR u Bosni i Hercegovini je samo jedan od pokazatelja da SEAT nudi savršen odnos uloženog i dobivenog, odnosno cijene i kvaliteta. Dobru ponudu podrazumijeva i bogata oprema koja je uključena u osnovnu cijenu vozila, kao i vrhunska usluga kada je u pitanju prodaja, isporuka i servisiranje automobila marke SEAT.

Za više informacija posjetite prodajne salone SEAT i saznajte pojedinosti kod naših prodajnih savjetnika.

Informacije o prodajnoj mreži SEAT možete naći na www.seat.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close