Monovolumen

Procurila prva fotka novog isključivo električnog Volva EM90

Ove godine Volvo će predstaviti svoj prvi monovolumen u svom 96-godišnjem postojanju.
AutoMoto / Flash | 25. 08. 2023. u 19:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Volvo Cars / Volvo EM90

Volvo je objavio prvu sliku svog prvog monovolumena. Novi model bit će kršten kao EM90 i nudit će se isključivo s električnim pogonom. Istovremeno, Volvo je potvrdio i datum lansiranja novog modela.

Ove godine Volvo će predstaviti svoj prvi monovolumen u svom 96-godišnjem postojanju.

Ovom prilikom pojavila se prva sugestivna slika budućeg EM90, što će biti naziv prvog monovolumena skandinavske kompanije koja egzistira u partnerstvu sa kineskim divom Geely.

Službena slika prikazuje nam samo krov budućeg modela, ali možemo primijetiti i neke od bitnih vizuelnih detalja. Prvo što se ističe je dvostruki panoramski krov, s dvije odvojene površine za putnike na prednjim i stražnjim sjedištima.

Štoviše, iako ovaj aspekt do sada nije potvrđen, čini se da će budući Volvo EM90 biti dovoljno dugačak da integrira i treći red sjedišta.

Ostali detalji koje možemo vidjeti na slici su svjetlosni potpisi zadnje svjetlosne grupe iscrtani u obliku slova T, kao i osvijetljeni Volvo logo za zadnjoj strani ovog minivana.

Zahvaljujući položaju ručki, ovdje također možemo vidjeti činjenicu da su vrata za putnike na zadnjim sjedištima klizna.

Volvo za sada nije otkrio nikakve tehničke detalje o svom prvom monovolumenu. Ono što je sigurno je da će EM90 biti u ponudi samo s električnim motorima.

Službeno predstavljanje održat će se 12. studenog, ali su u Kini već otvorene su dnevne narudžbe za ovaj minivan.

Kopirati
Drag cursor here to close