Projekt Pelmob

Peta po redu Toyota hibridna škola u Mostaru

AutoMoto / Flash | 09. 01. 2024. u 20:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu projekta Pelmob, uz suradnju Toyota BH i salona Auto Nuić Toyota za sve studente Mašinskog Fakulteta Mostar kao i za sve zainteresirane otvara se prilika za sudjelovanje u novoj Toyota hibridnoj školi.

Ova škola je iznimno uspješan i regionalno priznat, prije svega edukativni projekt, koja za zadatak ima približiti nove tehnologije kupcima i korisnicima ne samo Toyota vozila nego i drugih brendova koji su je odnedavno počeli koristiti.

Uz poznate savjete štedljive i ekonomične vožnje hibrida, trening hibridne vožnje predstavlja korak-po-korak preporuke i savjete za konkretno upravljanje automobilom, upoznavanje sa svim instrumentima, režimima rada i kontrolama hibridnog sustava, na Toyota hibridnim automobilima: Toyota Corolla Cross HEV, Toyota C-HR HEV, Toyota RAV4 HEV, Toyota Yaris Cross HEV.

Ono što ovu školu čini zanimljivom je i činjenica da je neizostavni dio treninga vožnja potpuno nove TOYOTE PRIUS PLUG-IN HYBRID ELECTRIC, automobila koji je prije 25 godina pokrenuo hibridnu revoluciju.

No to nije sve jer Toyota hibridna škola od ove sezone će biti bogatija i za dio koji se odnosi na Plug In Hibridna vozila (PHEV) i baterijska električna vozila (BEV). Tako će polaznici imati mogućnost naučiti sve o baterijskim električnim vozilima i dobiti odgovore na sva pitanja vezana za korištenje i posjedovanje električnih automobila.

Škola će se održati u prostorijama Mašinskog fakulteta, 10. siječnja 2023. u 10 sati.

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave putem linka da bi bili sudionik besplatne Toyota hibridne škole i uživali u vožnji najnovijih Toyota Hibrida.

Kopirati
Drag cursor here to close