Nakon našeg pisanja branik uklonjen

Branik pokupljen, je li problem riješen?

Polomljen branik, samo gomila smeća, ne zanima nikoga dok mi ne objavimo.
AutoMoto / Flash | 16. 11. 2021. u 14:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Možda će netko reći da preuveličavamo i da Mostar ima puno većih problema, ali držimo se one stare izreke kako je "Bog u detaljima".

A ima li boljeg detalja koji pokazuje kako grad (ne)funkcionira od još jednog polomljenog branika, koji je još jutros " krasio" novu prometnicu pored Velike pošte? Polomljen branik, samo gomila smeća, ne zanima nikoga dok mi ne objavimo.

Foto: Bljesak.info / Branici se lome, pretvaraju u smeće, kojega nitko pokupiti neće

U gradskim službama nikada nisu brži od medija i onih malo preostalih građana koji alarmiraju iste. A tako ne bi trebalo biti. Uglavnom, sutra će biti opet isti scenarij - Neki novi "Šumaher" izgubit će branik, nestati u nepoznatom pravcu, danima će se čekati oran ili nadležan za pokupiti ostatke.

Pitat ćemo se tko zna koji put koga uopće briga za još jednu gomilicu smeća u gradu u kojem ovaj, u teoriji, zeleni dio prometnice, po pravilu služi da ne bi bio ni zelen, ni čist?

Svrha mu je, očito, da bude još jedno odlagalište smeća, koje bode oči još samo onima koji nisu, na neku čudnu foru, oguglali na mostarski nerad, nemar i peksinluk.

Kopirati
Drag cursor here to close