Bivši menadžer svjetskog prvaka

Webber: Michael mi je poput sina, zašto me obitelj laže?

"Mogu razumjeti prvotnu reakciju obitelji, jer sam i ja uvijek davao sve od sebe da zaštitim Michaelovu privatnost, ali otad sam slušao samo laži o njemu.", tvrdi Webber.
AutoMoto / AutoMoto Sport | 20. 07. 2022. u 16:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Što se događa ili što se događalo sve ove godine sa Michaelom Schumacherom? Godine prolaze, skoro će deset od nesreće i dalje malo toga prolazi u javnost ili ništa. Uglavnom je neku informaciju prijatelja Michaela Schuamchera dolazi dan poslije nova njegove menadžerice Sabine Kahm i tu se priča završavala. Bez obzira o kome se radilo.

Posljednjih dana ponašanje obitelji prokomentirao je bivši menadžer Michaela Schumachera, Willy Weber, u medijima se požalio kako ga Schumijeva obitelj više uopće ne doživljava, a on je njegovu karijeru vodio od samih početaka. Međutim, ni Willy nema neku informaciju o tome kakvo je stanje Michaela Schumachera.

"Za mene je to bilo jako bolno. Pokušao sam stotine puta kontaktirati s Corinnom i nije mi odgovorila. Nazvao sam Jeana Todta i pitao ga kada da ga posjetim u bolnici i on mi je rekao da je još prerano. Nazvao sam opet sutradan i nitko nije odgovorio. Nisam očekivao takvo ponašanje i još sam ljut zbog toga. Držali su me podalje govoreći mi da je prerano, a sada je prekasno. Prošlo je devet godina", rekao je Weber.

Iako je prošlo puno vremena Weberu je i dalje teško razgovarati na tu temu.

"Mogu razumjeti prvotnu reakciju obitelji, jer sam i ja uvijek davao sve od sebe da zaštitim Michaelovu privatnost, ali otad sam slušao samo laži o njemu. S godinama sam shvatio da ne mogu promijeniti stvari. Michael mi je bio poput sina. I dalje mi je teško pričati o tome", zaključio je 80-godišnji Weber, autor knjige "Benzin je u krvi Michaela Schumachera".

 

Kopirati
Drag cursor here to close