"Sveti zadatak"

Vučić: Nismo daleko od Trećeg svjetskog rata, kao da su svi poludjeli

Srbija jedna od rijetkih slobodnih i slobodarskih zemalja u svetu i da treba da živimo van ratnih sukoba i da se ne miješamo u sukobe velikih, kaže Vučić.
Vijesti / Svijet | 17. 03. 2023. u 19:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je spreman da kaže da nismo daleko od izbijanja Trećeg svjetskog rata, kao i da nam je jedini zadatak da sačuvamo Srbiju. 

Na mitingu u Sremskoj Mitrovici rekao je da, Srbi, mogu da prođemo kroz demografske, pravne i sve druge posljedice kao i da je cilj da se "naš državni i nacionalni brod" dovede do sigurne luke i da se izbjegnu tuđi sukobi i ratovi, sačuva Srbija, prenosi državna agencija Tanjug. 

"Sveti zadatak sačuvati Srbiju" 

"To je naš sveti zadatak. Ne morate da mi objašnjavate što su emocije, što mislite i osjećate da sam bezdušan. Moj je posao da budem i bezdušan da bih sačuvao mir za našu djecu i sačuvao živote stotine hiljada ljudi. Toga ću da se držim", rekao je Vučić.

Predsjednik je izjavio večeras da je Srbija jedna od rijetkih slobodnih i slobodarskih zemalja u svetu i da treba da živimo van ratnih sukoba i da se ne miješamo u sukobe velikih.

"Kao da su svi poludjeli" 

Na kraju jednodnevne posjete Sremskom okrugu na mitingu u Sremskoj Mitrovici, Vučić je istakao da je svet postao drugačije i mnogo lošije mesto za život.

"Kao da su svi poludjeli. Ni s kim ne možete mirno i racionalno da razgovarate. Niko ne želi mir i predstoji nam još gore. Ništa nas dobro ne čeka u svetu po tom pitanju u narednom periodu, a mi moramo svoju Srbiju da nastavimo da gradimo, da dovodimo investitore, unapređujemo ekonomiju, povećavamo plate i penzije", poručio je Vučić.

Kopirati
Drag cursor here to close