Žena oteta s parkirališta

Otmica u Hrvatskoj, otmičar u bijegu

Brzom reakcijom policijskih službenika žena je pronađena u mjestu Matelići.
Vijesti / Svijet | 26. 07. 2023. u 13:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija je u srijedu oko 8 sati zaprimila dojavu o otmici žene s parkirališta u Petroviji. Prema dosad dostupnim informacijama muškarac je ženu ugurao u automobil te se s njom odvezao u nepoznatom smjeru.

Brzom reakcijom policijskih službenika žena je pronađena u mjestu Matelići, prenosi Jutarnji.hr

Policijski službenici tragaju za muškarcem koji je u bijegu. U potragu su uključeni policijski službenici Policijske postaje Umag- Umago s ispostavom Buje-Buie i djelatnici specijalne i interventne policije, objavila je PU istarska.

Kako javljaju čitatelji, na dijelu Istarskog ipsilona, ali i širem području Umaga, viđeni su policajci s dugim cijevima na blokadnim punktovima.

Kako smo neslužbeno doznali, policajci PU Istarske tragaju za muškarcem koji je na području Umaga oteo žensku osobu i nakon toga pobjegao.

Zbog toga što se radi o osobi koja je već evidentirana za teža kaznena djela, pretpostavlja se da bi mogla pružiti otpor pa su zato angažirane snage interventne policije.

Otmičara se pokušalo locirati putem signala mobitela, no to zasad nije dalo rezultata. ali opširna akcija potrage je u tijeku.

Kopirati
Drag cursor here to close