Komentari

Čekaju se institucije: Mladić žali što nije ubijeno više ''ustaške djece'' u Vitezu

Nakon što su njegove poruke krenule kružiti Internetom, pojavila se nova u kojoj navodi da se ništa ne kaje uz psovanje mrtve djece.
Vijesti / Crna Kronika | 17. 07. 2023. u 13:04 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijskoj postaji Ključ Ministarstvo unutarnjih poslova Unsko-sanskog kantona proslijedilo je prijavu protiv osobe iz Ključa koja je na društvenim mrežama komentirala obljetnicu ubojstva osmero djece u Vitezu.

Prijavu su potom, kako nam je rečeno iz MUP-a USK, preuzeli SIPA i nadležno tužiteljstvo o čemu se uskoro očekuje više informacija.

Naime, vijest o obilježavanju obljetnice ubojstva osmero djece u Vitezu, zasjenio je komentar Samira N. u kojem navodi kako mu je žao što nije ubijeno više ustaške djece.

Nakon što su njegove poruke krenule kružiti Internetom, pojavila se nova u kojoj navodi da se ništa ne kaje uz psovanje mrtve djece.

Posljednjih dana, javnost je s velikim zanimanjem pratila slučaj veličanja ratnih zločina dvaju sarajevskih studentica koje su potom dobile stipendije da studiraju u Beogradu.

Slučaj iz Ključa, koji spada u isti rang veličanja zločina, još uvijek čeka bilo kakvu reakciju.

Kako nam je potvrđeno, slučaj je prijavljen u Policijsku postaju Ključ, MUP-u USK, Federalnoj upravi policije te SIPA-i.

Sram vas bilo!

''Sram vas bilo!'', priopćilo je Udruženje žrtava i svjedoka genocida povodom nedavnih komentara o ratnim zločinima.

''Strašno nam izgleda budućnost sa omladinom koja slavi veliki broj ubijenih Bošnjaka i koja žali premali broj ubijene hrvatske djece u Vitezu. Zašto? Tko je odgovoran? U kojem to sustavu vrijednosti odrastaju djeca? Postoji li ozbiljna institucija, postoji li ozbiljna politika, koja će konačno stati i reći dosta, dosta sa vrijeđanjima žrtava u Bosni i Hercegovini. Zar Vi, roditelji ove djece, nemate osjećaj da majke tuguju i danas za svojom izgubljenom djecom, zar nemate nikakvih moralnih osjećaja sa su i to samo nečija djeca. Sram vas bilo'', stoji u poruci.

Kopirati
Drag cursor here to close