Malo užasa

Cirkus u hrvatskoj politici: Slika u kupaćem radi pokazivanja mišića

Zoran Milanović je predsjednika Sabora, Gordana Jandrokovića, nazvao ''nametnutim stranačkim dodvoricom…''
Vijesti / Svijet | 13. 05. 2021. u 14:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mislili smo da je najveći cirkus među politikama onaj cirkus u Bosni i Hercegovini, ali nam hrvatski politički vrh opasno prijeti.

Naime, u prepucavanjima hrvatskog predsjednika s jedne strane i hrvatskog premijera i ostalih visokih dužnosnika HDZ-a, otišli su korak dalje.

Zoran Milanović je predsjednika Sabora, Gordana Jandrokovića, nazvao ''nametnutim stranačkim dodvoricom koji pokušava glumiti, ali je u stvari jedan nasilnik bez mišića, jedan obični nasilnik''.

Jandroković mu je odgovorio tako što je objavio svoju fotografiju u kupaćem kostimu.

''Budući da me klaun Milanović optužio da sam nasilnik bez mišića, a kako se zalažem za argumentiranu raspravu, prilažem dokazni materijal. Nasilnik nisam, a o mišićima prosudite sami…'', napisao je Jandroković na Facebooku.

Nastavilo se i prepucavanje s Plenkovićem, ali ovoga puta o tome tko kakvo piće pije. Tako je hrvatski premijer rekao da hrvatski predsjednik prodaje boze.


No, Milanović je rekao kako je Plenković ''krkao boze i gusti sa šlagom''.

''A ja sam pio pivo i viski. I kremšnite je krkao'', rekao je.

Potom je uslijedio novi šok. Naime, član Programskog vijeća HRT-a Nikola Baketa prijavio je fotografiju Jandrokovića kao lažnu.

''Morao sam prijaviti ovu Jandrokovićevu obavijest kao Lažnu vijest vezanu uz Zdravlje. Čovjek tvrdi da ima mišiće, a vidljivo je iz priloženog da to nije istina'', poručio je Baketa na Twitteru.

Samo da naši političari u ovome ne vide nadahnuće. Tko bi sve te likove gledao još i u kupaćim gaćicama.

Kopirati
Drag cursor here to close