''Pokušaj kompromitacije''

Bujanec o kokainu i prostitutkama: Gdje sam ja to partijao u Srbiji

Bujanec je za Nacional rekao kako je to evidentni pokušaj kompromitacije i kako to nije on na snimci jer je vidljivo da se osoba na videu češlja na drugi način.
Vijesti / Svijet | 13. 04. 2024. u 17:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što se objavila vijest da se širi snimka na kojoj poznati hrvatski desničar u društvu nekoliko prostitutki konzumira kokain, oglasio se i Velimir Bujanec.

Bujanec je za Nacional rekao kako je to evidentni pokušaj kompromitacije i kako to nije on na snimci jer je vidljivo da se osoba na videu češlja na drugi način. Sumnja da se radi o montaži preko umjetne inteligencije. Video je prvi objavio srpski Alo.rs.

''Još jedino nedostaje da objave gdje sam ja to partijao u Srbiji, a u životu nisam bio ni u pašaluku ni u tzv. Rs'', rekao je Bujanec za Nacional.

Na snimkama se vide dvije žene, za koje se pretpostavlja da su prostitutke, te desničar i još jedan muškarac. Na jednoj od snimki muškarci konzumiraju kokain. U pozadini se čuju cajke. Na drugoj snimci vidi se kako desničaru jedna od prostitutki sjedi u krilu.

Na snimci se vidi kako muškarac nešto stavlja u nos, a u društvu je dvije djevojke. Nije jasno kad je snimka nastala, a zagrebačkoj policiji poslali smo upit jesu li upoznati sa snimkom i hoće li je istražiti

Nije poznato kada su točno snimke nastale niti gdje su nastale i jesu li autentične. Index je poslao upit policiji jesu li upoznati sa snimkama i hoće li ih istražiti.

Crnogorski tabloid Aloonline.me, koji je objavio snimke, piše da je na njima Velimir Bujanec, hrvatski neonacist i voditelj ekstremističkih emisija na opskurnim televizijama, koji je 2014. već bio pravomoćno osuđen da je plaćao prostituke kokainom. Tada je u nagodbi s tužiteljstvom izjavio kako "mora plaćati ljubav".

Kopirati
Drag cursor here to close