Policija

Slovenka uhićena u BiH - Kokain vozila u Toyoti

Droga je kod T.Z. pronađena nakon što su policijski službenici u Ulici Igmanskog marša u Foči zaustavili i kontrolirali vozilo ''Toyota'', kojim je osumnjičena upravljala.
Vijesti / Crna Kronika | 26. 03. 2024. u 15:43 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija u Foči uhitila je državljanku Slovenije čiji su inicijali T.Z. kod koje je pronašla i oduzela kokain, marihuanu i preciznu vagu za mjerenje mase.

Kako je priopćeno iz Policijske uprave Foča, droga je kod T.Z. pronađena nakon što su policijski službenici u Ulici Igmanskog marša u Foči zaustavili i kontrolirali vozilo ''Toyota'', kojim je sumnjičena upravljala.

''Zbog sumnje da se u vozilu mogu pronaći predmeti i tragovi u vezi s krivičnim djelom nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga, a na osnovu usmene naredbe Osnovnog suda u Foči, izvršen je pretres vozila i osobe. Tom prilikom kod T.Z. pronađeno je i oduzeto 63,31 grama kokaina, 0,62 grama marihuane i precizna vaga za mjerenje'' - navodi se u priopćenju.

Nakon kriminalističke obrade, T.Z. će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu u tijeku dana biti predana Okružnom javnom tužiteljstvu Trebinje na dalje postupanje.

Kopirati
Drag cursor here to close