Facebook javljanje

Zalihić: Što je SDA negdje jača, to je opasnost po državu na tom prostoru veća

"Nakon ovoga počinjem i sam vjerovati u najcrnija predviđanja da smo samo kusur SDA-ove fildžan politike i odavno prepušteni HDZ-u, samo nam još nisu rekli", napisao je Zalihić.
Vijesti / Politika | 14. 06. 2022. u 11:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik SDP-a Mostar Arman Zalihić oglasio se na Facebooku gdje je komentirao dogovor SDA i HDZ-a da se uvođenjem zamjenika komesara policije HNŽ razriješi trakavica oko konačnog popunjavanja rukovodnog kadra.

"Što je SDA negdje jača, to je opasnost po državu na tom prostoru veća. Mostar i Hercegovina su oduvijek najbolji primjer tome, a zadnja u plejadi pogubnih odluka je dogovor s HDZ-om oko uvođenja zamjenika komesara MUP-a HNŽ što će u srijedu razmatrati Skupština HNŽ.

Nakon osam godina priče kako ministar unutarnjih poslova i komesar moraju biti iz različitih konstitutivnih naroda, našli su načina da omoguće HDZ-u ovladavanje MUP-om.

Pored pozicije ministra koju HDZ drži gotovo 30 godina sada ni jedna odluka unutar uprave policije neće moći biti donesena bez odobrenja ove stranke. Omogućila - SDA!

Nakon ovoga počinjem i sam vjerovati u najcrnija predviđanja da smo samo kusur SDA-ove fildžan politike i odavno prepušteni HDZ-u, samo nam još nisu rekli", napisao je Zalihić.

Foto: Screenshot / Predsjednik SDP-a Mostar Arman Zalihić oglasio se na Facebooku
Kopirati
Drag cursor here to close