Pasuljanske livade

Vučić o ''non-paperu'': Čim Srbi trebaju nešto dobiti, odmah skaču

Predsjednik Srbije je rekao da nije vidio mape o promjeni granica u regiji. Kazao je da ne spada u one ljude koji će da skaču nekome po glavi. A da nešto nisu ni vidjeli.
Vijesti / Politika | 17. 04. 2021. u 17:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se Srbije ne miješa u unutrašnje odnose u Bosni i Hercegovini. Dodao je da je Beograd uvijek spreman da razgovara o svim temama i čuje mišljenje pripadnika bošnjačkog i hrvatskog naroda, a "posebno rukovodstva Republike Srpske i srpskog naroda predvođenih Miloradom Dodikom".

Aleksandar Vučić je istakao da se Srbija, osim ako može da pomogne na bilo koji način, ne miješa se u unutrašnje odnose u BiH. Podržava integritet kako države, tako i entiteta Republika Srpska u okviru BiH, prenosi Srna.

"Uvijek smo spremni da razgovaramo o svim temama. Ne kidišući na ljude koji drugačije misle. Spremni smo da čujemo što o svemu misle pripadnici bošnjačkog i hrvatskog naroda. Posebno što o svemu tome misli Republika Srpska, rukovodstvo RS-a i srpskog naroda predvođenih Dodikom", rekao je Vučić novinarima na poligonu "Pasuljanske livade".

Kopirati
Drag cursor here to close