Glasajte...

Video poruka EU veleposlanika Sattlera za građane Mostara

''Nemojte potcjenjivati moć svog glasa! Glasaj i biraj svoje lokalne predstavnike!'' – poručio je veleposlanik Sattler.
Vijesti / Politika | 16. 12. 2020. u 16:13 Bljesak.info
Tvoj glas je važan

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veleposlanik Europske unije u BiH Johann Sattler podržao je kampanju ''Prvi put biram'' koju realizira Koalicija ''Pod lupom'' s ciljem da educira, informira i potakne mlade da glasaju na izborima koji će se održati 20. prosinca u Mostaru.

Kampanji su se pridružili i neki od uglednih Mostaraca i Mostarki, književnik Elvedin Nezirović, profesor Adi Đukić, književnica Senka Marić , voditelj Boris Čerkuč, izvršni direktor ZenDev-a Senad Šantić i glazbenik Orhan Maslo, podstičući svoje sugrađane da iskoriste pravo glasa na dan izbora kao i da se pri tome pridržavaju mjera za sprječavanje širenja virusa Covid-19.

''Građani i građenke ovog prelijepog grada su 12 godina bili uskraćeni najosnovnijeg demokratskog prava prava da biraju. To će se promijeniti naredne nedelje, kada će stotinu tisuća Mostaraca/ki imati mogućnost da glasaju. Nemojte potcjenjivati moć svog glasa!
Glasaj i biraj svoje lokalne predstavnike!'' – poručio je veleposlanik Sattler, u videu Koalicije ''Pod lupom''.

Koalicija ''Pod lupom'' poziva sve građane i građanke Mostara da 20. prosinca 2020. iskoriste svoje građansko pravo koje im je dugo bilo uskraćeno, da izađu na izbore jer je to jedini način da se spriječe izborne nepravilnosti i prevare.

Kopirati
Drag cursor here to close