Odluka vraćena na doradu

VIDEO | Boška Ćavar demonstrirala glazbu iz kafića i nasmijala vijećnike

Boška je tako istaknula kako se glasna glazba čuje srijedom, četvrtkom, petkom, subotom i tako dalje.
Vijesti / Politika | 31. 01. 2022. u 18:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na sjednici Gradskog vijeća grada Mostara našla se odluka kojom se utvrđuje raspored radnog vremena u kojem mogu poslovati sve pravne i fizičke osobe koje se bave trgovinom na veliko i malo, ugostiteljstvom, djelatnosti putničkih agencija, obrtom i obrtničkim srodnim djelatnostima, te organizatori koncerata i manifestacija na području Grada Mostara.

Ta odluka obuhvaća rad ugostiteljskih objekata, trgovina, putničkih agencija, a imajući u vidu broj amandmana, rasprava je išla je u smjeru da se poboljša postojeća odluka.

No na sjednici Gradskog vijeća Grada Mostara, vijećnica Naše stranke, Boška Ćavar nasmijala je kolege tako što je demonstrirala glazbu koju, kako navodi, čuje tijekom noćnih sati u svom stanu iz kafića u zgradi.

Boška je tako istaknula kako se glasna glazba čuje srijedom, četvrtkom, petkom, subotom i tako dalje.

"To je razlog zašto smo mi već ostali bez živaca. Osam godina čekamo da proradi Gradsko vijeće da bi se donijele neke odluke i zabranio ovakav način puštanja glazbe", naglasila je Boška Ćavar.

Podsjetimo, odluka o radnom vremenu objekata u kojima pravne i fizičke osobe obavljaju djelatnost na području Grada Mostara vraćena je na doradu.

Kopirati
Drag cursor here to close