Pomalo o svemu

Čović i Lajčak razgovarali u Mostaru o političkoj situaciji u BiH

Sastanak je održan u uredu Predsjedništva Hrvatskog narodnog sabora, gdje su dva političara razgovarala o trenutnoj političkoj situaciji u BiH.
Vijesti / Politika | 01. 05. 2023. u 18:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dragan Čović, predsjednik Hrvatskog narodnog sabora BiH, primio je danas u posjetu u Mostaru Miroslava Lajčaka, posebnog predstavnika EU za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana.

Sastanak je održan u uredu Predsjedništva Hrvatskog narodnog sabora, gdje su dva političara razgovarala o trenutnoj političkoj situaciji u BiH, ali i o Mostarskom sajmu gospodarstva, koji će Lajčak sutra posjetiti.

Lajčak se prije sastanka s Čovićem sastao sa predsjedavajućom Vijeća ministara BiH Borjanom Krišto, s kojom je, kako doznajemo, razgovarao o suradnji BiH i EU.

Inače, predsjednik HNS-a BiH Dragan Čović održat će danas i sutra u Mostaru niz sastanaka sa stranim dužnosnicima.

Osim s Lajčakom, planiran je i sastanak sa Andrejom Plenkovićem, predsjednikom Vlade Republike Hrvatske i izaslanstvom koji će u Mostaru boraviti u dvodnevnoj posjeti.

Drugog dana svibnja u ureda Predsjedništva Hrvatskog narodnog sabora Čović će ugostiti Anu Brnabić, predsjednicu Vlade Republike Srbije. 

Kopirati
Drag cursor here to close