Sastanci u Mostaru

Čović dočekuje goste

Čović će u Mostaru prvo primiti Miroslava Lajčaka, a zatim je planiran sastanak s Andrejom Plenkovićem, predsjednikom Vlade Republike Hrvatske
Vijesti / Flash | 01. 05. 2023. u 12:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Crveni tepih ispred ureda Predsjedništva Hrvatskog narodnog sabora spreman je za brojna izaslanstva s kojima će se ovih dana u Mostaru sastati predsjednik ovoga sabora i lider HDZ-a BiH Dragan Čović.

Podsjetimo, Čović će se u Mostaru prvo sastati s Miroslavom Lajčakom, posebnim predstavnikom EU-a za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana.

Foto: Bljesak.info / Crveni tepih ispred ureda Predsjedništva Hrvatskog narodnog sabora

Nakon toga, planiran je i sastanak s Andrejom Plenkovićem, predsjednikom Vlade Republike Hrvatske i izaslanstvom koji će u Mostaru boraviti u dvodnevnoj posjeti.

Naime, Plenković u Mostar dolazi povodom 24. Međunarodnog sajma gospodarstva, objavila je hrvatska Vlada. Tijekom boravka u Mostaru sastat će se s predsjedateljicom Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Borjanom Krišto, zamjenikom predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine Draganom Čovićem te mostarsko-duvanjskim biskupom Petrom Palićem.

Foto: Bljesak.info / Crveni tepih ispred ureda Predsjedništva Hrvatskog narodnog sabora

2. svibnja u ureda Predsjedništva Hrvatskog narodnog sabora Čović će ugostiti Anu Brnabić, predsjednicu Vlade Republike Srbije.

Kopirati
Drag cursor here to close