Ima se, može se

Tri prosječne plaće u torbici Bisere Turković

Radi se o torbici naziva Quilted Lambskin Lola Bag.
Vijesti / Politika | 24. 03. 2021. u 11:00 Dragica ANDRIĆ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Turković u posjeti princu Kraljevine Saudijske Arabije

Ministrica vanjskih poslova BiH Bisera Turković zablistala je u posjeti princu Kraljevine Saudijske Arabije Faisal bin Farhan bin Abdullah bin Faisal bin Farhan Al Saudu noseći torbicu Burberry čija cijena iznosi 1,890 dolara, odnosno oko 3.123 KM.

Kako se može primijetiti na fotografijama sa sastanka u Rijadu, radi se o torbici naziva Quilted Lambskin Lola Bag.

U ponudi postoji medium torbica po spomenutoj cijeni, te ''small'' koja je nešto jeftinija, odnosno 1,590 dolara. 

Foto: Screenshot / Medium Quilted Lambskin Lola Bag

Inače, riječ je o svjetski poznatoj prestižnoj modnoj marki sa sjedištem u Londonu. Trenutno dizajnira i distribuira gotovu odjeću, uključujući kapute, kožnu galanteriju, obuću, modne dodatke, naočale, mirise i kozmetiku.

Ništa čudno tu ne bi bilo, da u ovu torbicu ne stane nešto više od tri prosječne plaće u Bosni i Hercegovini ili slikovito rečeno, jedna ipol potrošačka košarica koju rijetko koji stanovnik BiH može pokriti kroz mjesec. No, moramo oprostiti ministrici, ipak u svijetu treba prikazati kako se u BiH sasvim dobro živi.

Foto: PR / Turković u posjeti

Podsjetimo kako ministrica Turković nije ni prva, a neće biti ni zadnja dama iz ''visokog društva'' koja nosi odjeću skuplju od većine radnika u našoj državi.

Tako mediji već odavno pišu o pravom malom carstvu odjeće, cipela i torbica Sebije Izetbegović, koja u svako malo pokaže neki skupocjeni detalj iz svoj ormara.

Sebija je, kako se može primjetiti, fan brojnih svjetskih marki, poput Chanela, Louis Vuittona, Tod's, Beaubourga, Gucci. Negdje se čak spominjalo da su cifre vrijednosti njenih torbi više i od 30 tisuća maraka.

Foto: Screenshot / Sebija i Bakir Izetbegović
Kopirati
Drag cursor here to close