Ništa od blokade

Stanivuković poručio: Vijećnici u klupe ili građani na ulice

"Protiv čega su oni blokiranjem? Protiv škole u Adi, protiv mosta u Česmi, protiv besplatnog javnog prijevoza, protiv sufinanciranja privatnih vrtića, protiv izgradnje spomen obilježja...?", upitao je Stanivuković.
Vijesti / Politika | 21. 09. 2021. u 15:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Moje poruke su jasne, vijećnici koji ne budu radili, neće dobiti plaće. Ako se ne vrate u klupe, građani će se vratiti na ulice, kazao je gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković na konferenciji za novinare, nakon što nije održana sjednica gradskog parlamenta zbog blokade većine prevođene SNSD-om.

Na sjednici je trebao biti razmatran rebalans budžeta.

Stanivuković je kazao da pozivanje na ulice nije odraz nemoći, navodeći da je blokada odraz nemoći.

On je rekao da blokada rada skupštine grad košta 30 milijuna.

"Protiv čega su oni blokiranjem? Protiv škole u Adi, protiv mosta u Česmi, protiv besplatnog javnog prijevoza, protiv sufinanciranja privatnih vrtića, protiv izgradnje spomen obilježja... Ne znam što im ovdje smeta. Na ovoj sjednici se nalazi prvi urbanistički plan i protiv toga su", kazao je gradonačelnik.

Istaknuo je da će sutra u 09:00 sati biti u Skupštini te da poziva vijećnike većine, koju predvodi SNSD, da se vrate. U suprotnom, "zauzet će jasan stav".snd

"Ja se naroda ne plašim. Oni koji su ga pokrali, imaju razlog da ga se boje. Ovdje je prekršen je zakon o lokalnoj samoupravi i to više članova", rekao je Stanivuković, prenosi BNTV.

Kopirati
Drag cursor here to close