Reakcija na reakciju

SNSD optužuje opoziciju u RS da prijeti Vučiću

Vukanović je napisao da je ''čudno, da ne kaže licemjerno, da predsjednik Srbije imputira opoziciji u Republici Srpskoj navodnu bliskost sa Amerikancima".
Vijesti / Politika | 31. 10. 2021. u 15:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Očigledno da opozicija u Republici Srpskoj teško podnosi istinu, pa sada osim Miloradu Dodiku, prijeti i Aleksandru Vučiću'', rekao je glasnogovornik SNSD-a Radovan Kovačević, piše Srna.

"Samo su zaboravili da im za pobjedu nad Dodikom i Vučićem, osim podrške stranih nalogodavaca, ipak, treba i podrška naroda o kojoj ni oni ni njihove opozicijske kolege iz Srbije ne mogu ni sanjati", napisao je Kovačević na Twitteru reagirajući na tekst koji je na svom blogu objavio jedan od lidera opozicije Nebojša Vukanović.

Povodom izjave predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da mu je žao što ne postoji jedinstvo u Republici Srpskoj i da je razočaran zbog toga što je američki diplomat priznao da je zvao opozicijske lidere u Srpskoj i angažirao ih da zastupaju američke stavove na sjednici Narodne skupštine Republike Srpske, Vukanović je napisao da će opozicija pobijediti i Dodika i Vučića.

"Smatram da je krajnje nekorektna izjava predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, koju je dao za B92 i srbijanske medije, kako je razočaran jer više ne postoji 'srpsko jedinstvo' u Republici Srpskoj koje su navodno 'američke diplomate i predstavnici uspjeli da razbiju'", naveo je Vukanović na svom blogu.

Vukanović je napisao da je ''čudno, da ne kaže licemjerno, da predsjednik Srbije imputira opoziciji u Republici Srpskoj navodnu bliskost sa Amerikancima".

Kopirati
Drag cursor here to close